Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει η 34χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά στην καραμπόλα

Συνεχής ενημέρωση

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει η 34χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά στην καραμπόλα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Κηφισό.

Η γυναίκα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με τον πατέρα της, που σκοτώθηκε ακαριαία, βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας και η κατάσταση της χαρακτηρίζεται κρίσιμη από τους γιατρούς. Η 36χρονη φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα ενώ στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η μητέρας της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στους δημοσιογράφους ο άντρας της καθημερινά μετέφερε την κόρη τους στον φούρνο όπου εργαζόταν. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

 

Σύμφωνα πληροφορίες του enikos.gr ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας που έσπειρε τον θάνατο στον Κηφισό το πρωί της Τετάρτης, είναι ο Δημήτρης Ανδρεάκος και είναι ο αδελφός του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης, Πέτρου Ανδρεάκου.

Είναι κάτοικος Αερόπολης και είχε ξεκινήσει το απόγευμα της Τρίτης για να κάνει δρομολόγιο προς το Κρυονέρι για να φορτώσει εμπόρευμα για την οικογενειακή κάβα.

Τραγική ειρωνεία; Ο οδηγός του φορτηγού ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, έχει χάσει τον γιο του σε τροχαίο με την μηχανή του πριν αρκετά χρόνια.

Τρία τα θύματα

Δύο άνδρες νεκροί και μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο πριν τις 6:00 τα ξημερώματα στο ρεύμα προς Πειραιά.

Τα τρία θύματα απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από την Πυροσβεστική. Δύο εξ αυτών υπέκυψαν στα τραύματά τους ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Αττικού Νοσοκομείο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός της νταλίκας πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Αθήνα.- Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά, πριν από λίγο.

Ενας οδηγός της νταλίκας -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- έχασε τον έλεγχο του οχήματος, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε 2 αυτοκίνητα, τραυματίζοντας θανάσιμα 2 ανθρώπους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια γυναίκα έχει μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, ο οδηγός κατά πάσα πάσα πιθανότητα βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί, ενώ στο σημείο παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση.