Τι προσέχουν οι γυναίκες στους άνδρες-Η γοητεία κρύβεται σε καθημερινά μικρά πράγματα!

 

 

Της Παναγιώτας Κονδυλοπούλου

Ένας άντρας που σέβεται το εαυτό του, αυτόματα προσέχει και το στιλ του! Δεν χρειάζεται να ακολουθείς ό,τι βγαίνει στη μόδα. Η γοητεία κρύβεται στα καθημερινά πράγματα. Προσάρμοσε το στιλ σου. Ανάδειξε μέσα από αυτό την προσωπικότητα σου και την γοητεία σου. Η γοητεία κρύβεται στα μικρά καθημερινά πράγματα.

Η αυτοπεποίθηση ενός άνδρα, δεν είναι τυχαία στην πρώτη θέση της κατάταξης όσον αφορά τη γοητεία του. Το να παραμερίσεις τυχόν ανασφάλειες θα σου χαρίσει έναν άλλον αέρα που όλες οι γυναίκες εκτιμούν.

Η καθημερινή υγιεινή σου, όπως το πλύσιμο του προσώπου και των δοντιών σου είναι άκρως απαραίτητη. Με αυτόν τον τρόπο δείχνεις πάντα καθαρός και περιποιημένος και προσεγγίζεις τους σωστούς ανθρώπους με έναν γοητευτικό τρόπο που όλοι θα προσέξουν.

Το άρωμα σε έναν άνδρα, μπορεί να μεθύσει τη γυναίκα που σε ενδιαφέρει και όχι μόνο. Δύσκολα θα ακούσεις γυναίκα να σου πει πως δεν της αρέσει να μυρίζεις ωραία, καθώς έτσι της δείχνεις ότι προσέχεις τον εαυτό σου και ειδικά όταν είσαι κοντά της.

Τα περιποιημένα γένια σε έναν άνδρα δείχνουν την προσοχή που δίνει στην λεπτομέρεια και στην καθαριότητα. Αυτό θα κάνει την γυναίκα που σε ενδιαφέρει να σε προσέξει και να εντυπωσιαστεί με τον τρόπο που προσεγγίζεις την καθημερινότητα σου.

Το κομψό ντύσιμο δεν σημαίνει απαραίτητα ένα σοβαρό και κυριλέ ντύσιμο. Μπορείς να είσαι κομψός με ένα τζιν και ένα τζάκετ, αρκεί να συνδυάζεις σωστά τα χρώματα και τα στυλ των ρούχων.

Το χαμόγελο φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους. Έτσι ένας άνδρας που χαμογελάει, μπορεί εύκολα να κατακτήσει όποια και ότι θέλει.

Το να κοιτάζεις τον άλλον στα μάτια, δείχνει πως είσαι ειλικρινής και ακόμα η επαφή αυτή θα σου δώσει ένα μεγάλο ατού. Θα καταλάβει πως σε ενδιαφέρει και πως της δίνεις την αμέριστη προσοχή σου και να είσαι σίγουρος πως αυτό θα εκτιμηθεί δεόντως.

Οι όμορφοι τρόποι είναι το α και το ω σε ένα φλερτ. Όταν της μιλάς όμορφα και προσέχεις να μην την προσβάλλεις, είτε αυτή, είτε τις απόψεις της, ξέρει πως είσαι ένας άνθρωπος στον οποίο μπορεί να βασιστεί.

Ο εαυτός σου είναι ότι πιο σημαντικό έχεις στη ζωή. Μην αμελείς να τον φροντίζεις, είτε αυτό αφορά στο τι τρως, είτε στην άσκηση. Αυτό θα σε βοηθήσει να έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου και παράλληλα να έχεις την καλύτερη δυνατή εικόνα του σώματός σου. Προχώρα δυνατά λοιπόν και όλα θα είναι υπέροχα.