Φρίκη στα Τρίκαλα! «Την κυνηγούσε με το μαχαίρι στο δρόμο να τη σφάξει»!

Μια άγρια δολοφονία, μια ιστορία ενός ζευγαριού που κατέληξε σε τραγωδία στα Τρίκαλα. Η 45χρονη Βάια Γκάνια, νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, η οποία μάλιστα έχει υπάρξει και υποψήφια δημοτική σύμβουλος, βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια του συζύγου της.

Του ανθρώπου με τον οποίο είχε φέρει στον κόσμο τρία παιδιά. Ένα από αυτά, η 14χρονη κορούλα τους, έζησε τον εφιάλτη. Οι πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως είδε τον πατέρα της να δολοφονεί την μητέρα της

Μαρτυρίες – σοκ από τους γείτονες του ζευγαριού στα Τρίκαλα

Οι άνθρωποι που ζούσαν -έστω από απόσταση- καθημερινά τα προβλήματα του ζευγαριού, μίλησαν στα τοπικά ΜΜΕ. Πρόκειται για τους γείτονες και όσο κι αν ισχύει το… τα εν οίκω μη εν δήμω, στην προκειμένη περίπτωση φαίνεται πως τα του… οίκου δεν γινόταν να παραμείνουν «ιδιωτικά». Κι αυτό διότι οι καυγάδες του ζευγαριού ήταν πολύ συχνοί και έντονοι.

Μια γυναίκα αποκαλύπτει πως πριν λίγο καιρό η 45χρονη της είχε χτυπήσει την πόρτα, καλώντας σε βοήθεια. Σύμφωνα με την ίδια, ο σύζυγός της τότε «την κυνηγούσε με μαχαίρι για να την σφάξει«!

Η ίδια μιλά και για τα ασφαλιστικά μκέτρα που φέρεται να είχε κάνει η άτυχη γυναίκα, αλλά και για ένα ακόμη σημαντικό γεγονός. Αποκαλύπτει πως εκείνη την ημέρα, που η Βάια Γκάνια ζητούσε βοήθεια, εγκατέλειψε το σπίτι της. Είχε μαζί της μια βαλίτσα και το μικρό τους παιδί και για λίγο καιρό δεν επέστρεψε.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια, λίγο καιρό μετά ο σύζυγός της φέρεται να πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου εργάζονταν και να την έπεισε να επιστρέψει. Όπως φάνηκε, για τελευταία φορά…