Καταδικάζουν Πρεσβεία και Μπακογιάννης την άδεια στον Κουφοντίνα

Αθήνα. Καταδίκασε η Αμερικανική Πρεσβεία την τρίτη κατά σειρά άδεια στοιν Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σε ανακοίνωση της Πρεσβείας επισημαίνεται:

“Καταδικάζουμε απερίφραστα την τρίτη αυτή παραχώρηση άδειας σε έναν καταδικασμένο τρομοκράτη και δολοφόνο. Είναι μια επαίσχυντη αδικία για τις οικογένειες των πολυάριθμων θυμάτων του και ένα περαιτέρω κίνητρο για τους αναρχικούς οπαδούς του να διαπράττουν βίαιες και καταστροφικές πράξεις στο όνομά του.

We thoroughly condemn this third furlough granted to a convicted terrorist and murderer. It’s a shameful injustice to his many victims’ families and a further incentive for his anarchist followers to commit violent and destructive acts in his name”.

Εξάλλου και ο Κώστας Μπακογιάννης σχολίασε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook την τρίτη άδεια του που πήρε ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουφοντίνας.

Όπως αναφέρει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας «Είσαι αμετανόητος δολοφόνος; Και μάλιστα κατά συρροή; Είσαι βιαστής; Είσαι παιδεραστής; Γενικά εγκληματίας; Θέλεις να βγεις από τη φυλακή; Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Κάνε κι εσύ μια «απεργία πείνας» ή βάλε τους φίλους σου να κάνουν καμιά κατάληψη και να σηκώσουν και κανένα πανό. Κατά τα λοιπά, το κράτος δεν απειλείται, δεν εκβιάζεται και κυρίως δεν συναλλάσσεται».