Στον Κλεάνθη Μεϊμάρογλου τα ηνία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ν. Υόρκης

Νέα Υόρκη.- Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης το βράδυ της Δευτέρας, 18 Ιουνίου 2018 συνήλθε σε σώμα και εξέλεξε ως πρόεδρο τον Κλεάνθη Μεϊμάρογλου και τους άλλους αξιωματούχους της Ομοσπονδίας.

Στο αξίωμα του α’ αντιπρόεδρου εκλέχτηκε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος Πέτρος Γαλάτουλας, της β’ αντιπροέδρου εκλέχτηκε η Νομική Καστανά, μέχρι πρότινος γενική γραμματέας, του γ’ αντιπροέδρου ο Άρης Κουρκουμέλης, του δ’ αντιπροέδρου ο Γιάννης Πηγής, του γενικού Γραμματέα ο Διονύσιος Πυλαρινός, της ειδικού γραμματέα πρακτικών η Σπυριδούλα Τσουκαλά, της ειδικού γραμματέα αλληλογραφίας η Κυριακή Χρυσομαλλίδη, της ειδικού γραμματέα αρχείου η Άννα Νότη, του ταμία ο Αθανάσιος Αρώνης, του αναπληρωτή ταμία ο Δημήτριος Παλιούρας, του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων ο Νίκος Μπάρδης και εκπρόσωπος τύπου ο Γιώργος Σερέτης.

Στο συμβούλιο συμμετέχουν και οι Παντελής Ζώτος, Βασίλειος Γκουρνέλος, Στέφανος Αμανατίδης, Βασίλειος Εγγλέζος, Αυγερινή Κατέχη, Ιωάννης Νικολόπουλος, Δημήτριος Καλαμαράς και Απόστολος Τραμπάκουλος, οι οποίοι θα ηγηθούν είτε θα στελεχώσουν τις επιτροπές της Ομοσπονδίας.

Η συνεδρίαση ήταν κεκλεισμένων των θυρών και τόσο οι αξιωματούχοι, όσο και τα απλά μέλη μιλώντας στις «Αναμνήσεις» επεσήμαναν ότι ήταν εποικοδομητική και ότι η εκλογή των αξιωματούχων ήταν ομόφωνη.

Ο Κλεάνθης Μεϊμάρογλου έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ομοσπονδία για δύο και πλέον δεκαετίες από διάφορα αξιώματα συμπεριλαμβανομένου και του γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας.

Μιλώντας στις «Αναμνήσεις» επεσήμανε ότι το προεδρείο και το νέο συμβούλιο πλαισιώνονται από καταξιωμένα στελέχη της Ομοσπονδίας που γνωρίζουν σε βάθος τα θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία και κατ’ επέκταση την ομογένεια.

Ο τέως πρόεδρος και νυν α’ αντιπρόεδρος Πέτρος Γαλάτουλας μιλώντας στις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την ικανοποίησή του για την σύνθεση του νέου προεδρείου και τόνισε ότι όλοι τους είναι πεπειραμένοι και ότι εμπνέουν αισιοδοξία.

Το συμβούλιο, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» αναδείχτηκε από τις εκλογές της 3ης Ιουνίου 2018 και είναι ανανεωμένο κατά το ένα τρίτο.

Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Βασίλειος Πετράτος, Νικόλαος Κωστόπουλος, Κώστας Λαμπρόπουλος, Παναγιώτης Μιχαλέας, Σταύρος Ζιώγκας, Μαρία Σπυριδοπούλου, Χρήστος Βουρνάς, Κωνσταντίνος Τσιούρης και Γρηγόρης Δημητρουλάκος.

 

anamniseis.net