Επαφές του προεδρείου της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού στην Αθήνα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αθήνα.– Το Προεδρείο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ) στην ελληνική Βουλή με τον Πρόεδρο Νίκο Βούτση (στη μέση) , τον Βουλευτή και Πρόεδρο της Επιτροπής για τον Απόδημο Ελληνισμό Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη (στα αριστερά του Προέδρου). Δεξιά του Προέδρου, ο Πρόεδρος της ΠαΔΕΕ Peter Katsampanis.

Το Προεδρείο της ΠαΔΕΕ, περπατώντας στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου.

Οι ελληνικής καταγωγής πολιτικοί λίγο πριν συναντήσουν το Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, στο γραφείο του στη Βουλή. Από δεξιά προς τα αριστερά: George Michalakis  βουλευτής Αφρικής, Gerry Sklavounos/Καναδάς, Sotiri Delis βουλευτής Σουηδίας, Dimitri Giannaros πρώην Πρόεδρος της ΠαΔΕΕ, Stephen Pappas,  Jhon Pantazopoulos πρώην Πρόεδρος και επίτιμος Γραμματέας, Lou Raptakis A’ αντιπρόεδρος, Πολιτειακός βουλευτής ΗΠΑ, και Peter Katsampanis Πρόεδρος της ΠαΔΕΕ, βουλευτής Αυστραλίας.

Από τις εργασίες της Συνέλευσης της ΠαΔΕΕ υπό την προεδρία του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, προέδρου της Επιτροπής για τον Απόδημο Ελληνισμό. (Φωτογραφία Γιάννης Πανταζόπουλος).



Από τη συνάντηση του προεδρείου της ΠαΔΕΕ με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο. Δεύτερος από αριστερά ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Θα ακολουθήσουν μέσα στην μέρα, συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του στη Βουλή καθώς και με τον Αμερικανό Πρέσβη κ. Πάιατ στην Αμερικανική Πρεσβεία. Εκκρεμεί συνεννόηση για πιθανή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Το Προεδρείο της ΠαΔΕΕ θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι τις 6 Ιουλίου 2018.