Εθνική τραγωδία- Τουλάχιστον 50 οι νεκροί- 26 απανθρακωμένοι βρέθηκαν αγκαλιασμένοι σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα

Αθήνα.- Τουλάχιστον 50 είναι μέχρι στιγμής οι νεκροί από τη μεγάλη πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, ενώ εκφράζονται φόβοι για ακόμη περισσότερα θύματα, καθώς έχουν γίνει πολλά τηλεφωνήματα για αγνοούμενους στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, συνεργεία της οποίας επιχειρούν για τον εντοπισμό τους.

Ο δήμαρχος Ραφήνας μιλώντας στον Realfm 97,8 επιβεβαίωσε νωρίτερα την πληροφορία ότι εντοπίστηκαν 26 νεκροί σε χωράφι, 30 μέτρα από τη θάλασσα.

“Σε λίγο θα επιβεβαιωθεί μία πληροφορία για ακόμη περισσότερους νεκρούς, διότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που είναι καμένοι στα σπίτια τους και ακόμα δεν έχει γίνει διακομιδή. Πιστεύω ότι θα πλησιάσουν τον αριθμό των 60” είπε ο δήμαρχος Ραφήνας και πρόσθεσε:

“Δεν έχω πλήρη εικόνα πόσοι άνθρωποι εγκλωβίστηκαν. Υπάρχουν πολλοί αγνοούμενοι ακόμα. Δεν έχω ακριβή αριθμό αγνοουμένων αλλά γνωρίζω παιδιά τα οποία αναζητούν τους γονείς τους… Εκτίμηση μου είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν κατάφεραν να ξεφύγουν… Οι νεκροί βρέθηκαν κοντά στη θάλασσα σε ένα χέρσο κομμάτι και πνίγηκαν προφανώς από τον καπνό”.

“Έχω δει και νεκρούς που είναι σε σπίτια και δεν έχει περάσει κανένας να τους πάρει” σημείωσε.

Πηγή: enikos.gr