ΜΟΔΑ: White t-shirt

 

Της Παναγιώτας Κονδυλοπούλου

Το λευκό t-shirt αποτελεί ένα κομμάτι κλειδί στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας, πηγαίνει με όλα και σίγουρα είναι ένα αγαπημένο top. Σίγουρα δεν έχεις μόνο ένα, αλλά δυσκολεύεσαι να βρεις το απόλυτα τέλειο. Είναι ό,τι πιο απλό για ν’ αγοράσεις και ό,τι πιο σημαντικό για να έχεις στην ντουλάπα σου. Είναι από τα κομμάτια που μένουν σταθερά εκεί όλο τον χρόνο.

Είδη λευκού t-shirt:

To V neck : Το συγκεκριμένο κόψιμο αδυνατίζει γιατί μην ξεχνάμε ότι όσο μεγαλύτερο τμήμα του δέρματος σου αφήνεις εκτεθειμένο ανάμεσα στο πηγούνι και το στέρνο, τόσο πιο αδύνατη δείχνεις.

To oversized: Είναι σαν να το έκλεψες από την ντουλάπα του αγοριού σου και κάπως έτσι έχει άλλη χάρη. Μπορείς να το συνδυάσεις μέσα από στενό ή boyfriend jean και να το αναδείξεις με girly παπούτσια.

Το crewneck: Το πιο απλό κομμάτι της ντουλάπας σου ιδανικό για casual look μπορείτε να το συνδύασε με σορτσάκι ή τζιν.

Oρισμένα tips για να διαλέξετε το ιδανικό t-shirt όπως έχει άλλωστε έχει επισημάνει και η Victoria Beckham, η οποία πρόσφατα δημιούργησε για πρώτη φορά ένα t-shirt στη συλλογή της και αυτό γιατί δεν έβρισκε πουθενά το τέλειο!

Τα τρία βασικά στοιχεία που ένα λευκό t-shirt πρέπει να έχει, είναι τα εξής:

1. Σωστό Ύφασμα

Να στέκεται σωστά, να μην τσαλακώνει, να κρατάει το shape του και να δείχνει «λαχταριστό», όπως λέει και η Beckham

2. Σωστή Λαιμόκοψη

Ποτέ χαλαρή, ποτέ πολύ σφιχτή, κάπου στη μέση είναι η σωστή λαιμόκοψη, ώστε να διατηρεί το ύφος που θέλουμε.

3. Σωστό Μέγεθος

Nαι, δεν το θέλουμε κολλητό αλλά σίγουρα ποτέ oversized. Θέλουμε ένα νούμερο πιο μεγάλο ώστε να έχει άνεση.

Φορώντας ένα απλό άσπρο μπλουζάκι με jean και γόβες αποδεικνύεται πως ο πιο basic συνδυασμός μπορεί να είναι και ο πιο chic! Βέβαια μην ξεχνάς να είσαι πάντα ο εαυτός σου!