Δήμαρχος Ιθάκης: «Δεν ήταν όλοι ντόπιοι στην υποδοχή του πρωθυπουργού»

Ιθάκη.- Είναι γνωστό πλέον σε όλους ότι το πρωθυπουργικό επιτελείο επιχείρησε με κάθε τρόπο να κρατήσει μακριά από την επίσκεψη Τσίπρα στην Ιθάκη δημοσιογράφους και φωτογράφους. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νησί ανακοινώθηκε επισήμως από το Μέγαρο Μαξίμου την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας επιβιβαζόταν στο ελικόπτερο που θα τον μετέφερε εκεί.

Ο στόχος είναι προφανής: να στηθεί ένα επικοινωνιακό σόου για την έξοδο από τα μνημόνια, σε ένα πλήρως ελεγχόμενο περιβάλλον, καθώς το γεγονός θα καλυπτόταν μόνο από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, κάποιοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι χάλασαν το σχέδιο, αφού έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να βρίσκονται στην Ιθάκη εγκαίρως, δηλαδή το πρωί της Τρίτης.

Αν και εμποδίστηκαν στο έργο τους, δηλαδή στη δημοσιογραφική κάλυψη του διαγγέλματος του πρωθυπουργού, δεν μπορούσε να συμβεί το ίδιο στον «μεταμνημονιακό περίπατό» του στο νησί. Έτσι, μαζί με τις σκηνές «λατρείας» στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, που είχε σκηνοθετήσει το πρωθυπουργικό επιτελείο, καταγράφηκαν και οι αποδοκιμασίες που τόσο φοβόταν το Μαξίμου.

Διαβάστε επίσης: Φωτογράφος ξεμπροστιάζει το πρωθυπουργικό επιτελείο για το εν κρυπτώ διάγγελμα της Ιθάκης

Ο δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, μιλώντας στο Θέμα 104,6 σήμερα, επιβεβαίωσε επί της ουσίας τη σκηνοθεσία της αποθέωσης Τσίπρα από πολίτες, δηλώνοντας ότι «δεν ήταν όλοι ντόπιοι στην υποδοχή του πρωθυπουργού».

Δεδομένου ότι η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Ιθάκη επιβεβαιώθηκε την τελευταία στιγμή, είναι άξιο απορίας πώς βρέθηκε τόσος κόσμος να τον περιμένει για μια θερμή υποδοχή.

Όπως δήλωσε ο κ. Στανίτσας και ο ίδιος ενημερώθηκε επισήμως για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νησί την τελευταία στιγμή, συνεπώς πρόσθεσε ήταν λογικό κάποιοι από τους συγκεντρωμένους να μην είναι κάτοικοι του νησιού.

«Δεν ήταν όλοι ντόπιοι στην υποδοχή του πρωθυπουργού» επισήμανε και πρόσθεσε: «Υπήρχαν πολλοί τουρίστες και ξένοι. Όμως, όπως είναι λογικό με την άφιξη ενός πρωθυπουργού, γέμισαν τα γύρω μαγαζιά. Υπήρχαν άνθρωποι που εκφράστηκαν θετικά και υπήρχαν και άνθρωποι που εκφράστηκαν αρνητικά».

Και η υποδοχή…Τσίπρα…στην Ιθάκη…!!!!!!

Gepostet von Ithaki Anemolia am Dienstag, 21. August 2018

Οι πένθιμες καμπάνες του νησιού μας, ηχούν και δηλώνουν στον κο Τσίπρα…το πόσο ανεπιθύμητος είναι στο νησί της Ιθάκης…!!!

Gepostet von Ithaki Anemolia am Dienstag, 21. August 2018