ΜΟΔΑ: BOILERSUITS

Παναγιώτα Κονδυλοπούλου

Ο Σεπτέμβρης αποτελεί μια ενδιάμεση περίοδο, δεν μπορείς να ντυθείς ούτε χειμωνιάτικα αλλά ούτε και εντελώς καλοκαιρινά. Μια καλή λύση για τέτοιες περιόδους είναι οι ολόσωμες φόρμες αλλά όχι μόνο οι jumpsuits αλλά οι boilersuits ?!

Οι boilersuits είναι οι ολόσωμες φόρμες που θυμίζουν στολές εργασίας είναι ένα κομμάτι 80s που θα φορεθεί πολύ φέτος. Είναι άνετες, ευκολοφόρετες, στιλάτες και βολεύουν για πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς. Αποτελεί ένα κομμάτι που κάθε μια γυναίκα πρέπει να έχει για αυτές τις φθινοπωρινές ημέρες που ο καιρός μας μπερδεύει και δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε.

 

Η τάση αυτή άρχισε να εμφανίζεται στους δρόμους της Εβδομάδας Μόδας της Κοπεγχάγης που φιλτράρει τις νέες αφίξεις στα αγαπημένα high street brands. Η ποιότητα που μπορούμε να τις βρούμε είναι από ντένιμ μέχρι και κοτλέ.

Φοριούνται εύκολα, αφού κουμπώνουν συνήθως από μπροστά με φερμουάρ, μπορεί κάποια να βάλει ζώνη, μπορούν να φορεθούν ακόμη και στο γραφείο, συνδυάστε με κοσμήματα και αξεσουάρ προσθέστε τακούνια και είστε έτοιμες να απόλαυσε μια στιλάτη εμφάνιση.