ΜΟΔΑ: BlackJean

Όσο η μόδα και αν αλλάζει, με νέα σχέδια πιο εκκεντρικά πιο μοντέρνα, ένα είναι το ρούχο το οποίο έχει αποδείξει την διαχρονικότητά του και δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από την μόδα,το jean παντελόνι.

Πιο συγκεκριμένα όμως, το μαύρο jean αποτελεί αγαπημένο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας και αυτό θεωρώ συμβαίνει γιατί καταφέρνει και συνδυάζει δυο κλασικές αξίες : το τζιν ύφασμα και το μαύρο χρώμα. Φθάνοντας στο Φθινόπωρο όλο και περισσότερο αναζητάτε τα τέλεια μαύρα τζιν. Ίσως καμιά φορά να σκέφτεστε ότι , δεν είναι και τόσο εύκολος ο συνδυασμός αυτού του κομματιού γιατί λόγω του χρώματός του και του σκληρού του υφάσματος παραπέμπει μόνο σε casual και rock εμφανίσεις αυτό όμως δεν θα πρέπει να σας προβληματίζει γιατί πρόκειται για ένα κομμάτι που έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να συνθέσει κομψά looks, αρκεί να συνδυαστεί σωστά και έξυπνα.

Μπορείτε να το φοράτε όλη μέρα, συνδυασμένο με ένα απλό T-shirt ή αν θέλετε να του «δώσετε » λίγη ζωή, συνδυάστε το με ένα φλοράλ τοπ ή πουκάμισο, ένα εντυπωσιακό πανωφόρι αλλά προσέξτε να κρατήσετε τους τόνους στο υπόλοιπο σύνολο χαμηλούς. Για officelooks συνδυάστε το με ζιβάγκο και ένα κομψό σακάκι ή  με ένα κλασικό παλτό. Μπορείτε να παίξετε με αξεσουάρ όπως τις  λατρεμένες μας πέρλες ή χρυσά κοσμήματα αστραφτερές πέτρες και τρουκ που θα απογειώσουν το στυλ σας.