Τήνος: Τοίχος κατέρρευσε και καταπλάκωσε δύο άντρες – Ανασύρθηκαν νεκροί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ

Νεκροί διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΕΔΥ Τήνου – Κέντρο Υγείας δύο άνδρες, ηλικίας 51 και 63 ετών, που απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική χωρίς τις αισθήσεις τους, όταν κατέρρευσε τοίχος κατοικίας και τους καταπλάκωσε την ώρα που έκαναν εργασίες, στην περιοχή Μουντάδο της Τήνου.

Συνελήφθησαν, πριν από λίγη ώρα, ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου και ο υπεύθυνος μηχανικός του έργου αντιστήριξης πέτρινου τοίχου της κατοικίας στην Τήνο, όπου έχασαν τη ζωή τους δύο εργάτες όταν κατά τη διάρκεια οικοδομικών εργασιών κατέρρευσε ο τοίχος και τους καταπλάκωσε.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Τήνου.

Για τα αίτια του δυστυχήματος διεξάγει έρευνα η αστυνομία.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Μεγάλη κινητοποίηση στην Τήνο για τους δύο άντρες που καταπλακώθηκαν από τοίχο στην περιοχή Μουντάδο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα έγιναν σε οικοδομή στην περιοχή Μουντάδο του νησιού.

Ο τοίχος κατέρρευσε κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί και καταπλάκωσε 4 άτομα που εργάζονταν στην οικοδομή. Τα δύο από αυτά κατάφεραν να σωθούν.

Οι δύο άτυχοι άντρες καταπλακώθηκαν και παρέμειναν εγκλωβισμένοι μέχρι να φτάσουν οι διασώστες. Το θέμα έκανε γνωστό η πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με 6 άντρες και 3 οχήματα.