Ο ομογενής Τζον Πάππας αναπληρωτής Περιφερειακός Εισαγγελέας στη Βοστώνη!

Βοστώνη.- Ο ομογενής Τζον Πάππας αναπληρωτής Περιφερειακός Εισαγγελέας στη Βοστώνη!
Ο ομογενής δικηγόρος Τζον Πάππας διορίσθηκε από τον κυβερνήτη της Μασαχουσέτης κ. Τσάρλι Μπέικερ ως αναπληρωτής εισαγγελέας της κομητείας Suffolk, στη θέση του αποχωρούντος κ. Ντάνιελ Κόνλεϊ, ο οποίος υπηρέτησε στη θέση αυτή επί δέκα έξι χρόνια.

Ανάμεσα στις περιοχές αρμοδιότητάς του συμπεριλαμβάνονται η Βοστώνη, το Τσέλσεϊ, το Ριβίερ και το Γουίνθροπ.

Ο κ. Πάππας ο οποίος μέχρι τώρα εργαζόταν για τον κ. Κόνλεϊ ως δικηγόρος, είπε σε ομάδα φίλων δικηγόρων και συγγενών πως «η σκληρή εργασία και η αξιοπρέπεια μπορούν να σε οδηγήσουν παντού».

Ο μέχρι τώρα προϊστάμενός του κ. Ντάνιελ Κόνλεϊ, υπηρέτησε επί 35 χρόνια στον δημόσιο βίο, στην αρχή ως εισαγγελέας, στη συνέχεια ως δημοτικός σύμβουλος και τέλος ως Περιφερειακός Εισαγγελέας, ενώ η τελευταία δράση του ήταν η ορκωμοσία του συνεργάτη του κ. Τζον Πάππα στη θέση του.

Ο κ. Πάππας είναι 54 ετών και θα παραμείνει στη θέση αυτή έως ότου τελειώσει η θητεία του κ. Κόνλεϊ, τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Στον επίσημο ιστότοπο του Suffolk County District Attorney ανάμεσα στα άλλα αναγράφεται ότι ο κ. Πάππας είναι παιδί Ελλήνων μεταναστών, ο οποίος πήρε το πτυχίο της Νομικής πηγαίνοντας τα βράδια στη Νομική Σχολή διότι εργαζόταν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

πηγή FB/Takis Avramidis

Print Friendly, PDF & Email