ΜΟΔΑ: It’stimeforBLAZER!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Το blazer είναι το πανωφόρι που θα σας σώζει κάθε φορά που δεν ξέρετε τι να βάλετε για να μην κρυώσετε αφού ταιριάζει τέλεια με τα πάντα και είναι ιδανικό για τον άστατο καιρό του Φθινοπώρου.Τη φετινή σεζόν θα δούμε τα blazers να κυριαρχούν σε πολλές διαφορετικές εκδοχές, είτε μεσάτα, είτε oversized.

 

Αν δεν έχετε ήδη ένα στη γκαρνταρόμπα σας, επενδύστε σε ένα που θα μπορείτε να το συνδυάζετε με πιο casualoutfits και κερδίστε τις εντυπώσεις. Αμέσως, αναβαθμίζει το στυλ και το κάνει να φαίνεται πιο uptodate. Είναι ιδανικό για όλες τις ώρες, από το πρωί στην δουλειά μέχρι αργά το βράδυ για ποτό.

 

Σχεδόν όλες έχουμε στην ντουλάπα μας ένα είτε με patterns είτε μονόχρωμο, είναι ένα κομμάτι alltimeclassic. Το blazer δεν ενδείκνυται πλέον μόνο για πιο formal περιστάσεις. Είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση και αποτελεί πλέον ένα διαχρονικό item που κάθε σεζόν επιστρέφει πιο ανανεωμένο.

 

Με μακρύτερο μήκος και oversized γραμμή για τον χειμώνα φοριούνται πάνω από ζιβάγκο, με πουκάμισα και απλά T- Shirts, ενώ πολλά από αυτά διαθέτουν ζώνη.

Το συγκεκριμένο κομμάτι ταιριάζει με τα πάντα και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και την φετινή σεζόν, επενδύστε σε αυτό και απολαύστε τις εμφανίσεις σας!