Nations League: «Εκτελεστής» Μήτρογλου, η Ελλάδα 1-0 την Ουγγαρία

Η Ελλάδα δυσκολευόταν πολύ στο να φτάσει στο γκολ, μέχρι να βρει την κατάλληλη ευκαιρία ο Κώστας Μήτρογλου.

Και όταν την βρήκε, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το γκολ που έδωσε την νίκη στην Ελλάδα κόντρα στην Ουγγαρία για το Nations League.

Eτσι, η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε πέτυχε την 2η νίκη της στον 2ο όμιλο της Γ΄ κατηγορίας του Nations League επί της Ουγγαρίας και την ερχόμενη Δευτέρα (15/10) θα επιδιώξει να περάσει με διπλό από την Φινλανδία για να «πιάσει» τους Σκανδιναβούς στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Εθνική στο ΟΑΚΑ μπροστά σε λίγους φιλάθλους δεν έπαιζε καλά απέναντι στους σκληροτράχηλους Ούγγρους, όμως στη μια φάση που οι διεθνείς συνεργάστηκαν με επιτυχία, ήρθε το… χρυσό τέρμα. Η επιμονή του Φορτούνη στο 65′ έβγαλε τον Τσιμίκα με ωραία κάθετη μπαλιά στα αριστερά, εκείνος αστόχησε στην πρώτη του προσπάθεια για σέντρα, όμως η δεύτερη ήταν… συστημένη για το κεφάλι του «Μητρογκόλ», που κινήθηκε ωραία και νίκησε την άμυνα των φιλοξενούμενων για το 1-0.

Η Ελλάδα την ερχόμενη Δευτέρα (15/10) θα επιδιώξει να περάσει με διπλό από την Φινλανδία για να «πιάσει» τους Σκανδιναβούς στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΕΛΛΑΔΑ: Μπάρκας, Μπακάκης, Μανωλάς, Ζέκα, Φορτούνης, Μήτρογλου, Μπακασέτας, Κουρμπέλης, Πέλκας, Παπασταθόπουλος και Τσιμίκας.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκουλάσι, Καντάρ, Φιόλα, Ορμπάν, Νάγκι, Σαλάι ως αρχηγός, Καλμάρ, Κλάινχεισιερ, Βάργκα, Ρολαντ Σαλάι και Μπέσε.
Στον πάγκο για την Εθνική μας οι:  Καρνέζης, Πασχαλάκης, Τζαβέλλας, Μπουχαλάκης, Τζιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Κουλούρης, Λαμπρόπουλος, Καρέλης, Κολοβέτσιος, Γιαννούλης και Φετφατζίδης.
Στην αντίπερα όχθη, στον πάγκο των Ούγγρων θα βρίσκονται οι:  Ντιμπούζ, Γκρόιφ, Λανγκ, Βινίσιους, Γκουίρσο, Κόβακς, Νέμεθ, Λόβρενσιτς, Πατκάι, Ντομινίκ Νάγκι, Επέλ και Μπάραθ.