Σαμαράς: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει τελειώσει

Αθήνα.– Είχαμε ήδη βγει στις αγορές τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2014 και είχαμε αντλήσει 4,5 δισεκατομμύρια συνολικά τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Προσθέτει δε ότι χωρίς αυτά δε θα είχε σταθεί ο ΣΥΡΙΖΑ το πρώτο εξάμηνο του 2015, ενώ σημειώνει ότι η χώρα ετοιμαζόταν να βγει ξανά στις αγορές στις αρχές του 2015.

Ο πρώην πρωθυπουργός εκτιμά ότι η παροχολογία της κυβέρνησης θα δημιουργήσει περισσότερους εχθρούς από φίλους και τονίζει ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει τελειώσει.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν δέχτηκε τελεσίγραφο από τις ΗΠΑ και την ΕΕ για την επίλυση του Σκοπιανού είπε «εμένα δεν μου έδωσαν ποτέ τελεσίγραφο, τελεσίγραφο σε εκείνους που γνωρίζουν ότι είναι έτοιμοι να υποχωρήσουν».

Αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis ο πρώην πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για την επόμενη Βουλή, που θα διερευνήσει τυχόν παρεμβάσεις πολιτικών προσώπων στο έργο της δικαιοσύνης. Είπε επίσης ότι πιστεύει πως πίσω από τη δική του εμπλοκή στην υπόθεση βρίσκεται ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Πηγή: skai.gr