Μήνυμα Τσίπρα σε Καμμένο για Συμφωνία των Πρεσπών: Δεν κάνω βήμα πίσω, όποιο κι αν είναι το κόστος

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη Σαμοθράκη έστειλε μήνυμα στο εσωτερικό με αποδέκτες την αντιπολίτευση, αλλά κυρίως τον κυβερνητικό του εταίρο Πάνο Καμμένο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω από τη Συμφωνία των Πρεσπών, όποιο και αν είναι το κόστος.

«Εντός της χώρας να στείλω το μήνυμα ότι μπροστά σ’ αυτό που εγώ αντιλαμβάνομαι ως εθνικά ωφέλιμο, δεν πρόκειται να δειλιάσω μπροστά στο κόστος ή στο ρίσκο. Θα υπερασπιστώ αυτό που θεωρούμε και είναι εθνικά ωφέλιμο για τη χώρα. Προς τα έξω, παρά τις διαφορές στο εσωτερικό, οι Έλληνες είναι ενωμένοι και υπερασπίζονται την κυριαρχία και την ακεραιότητα της πατρίδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ο γραμματέα του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 9,84 κληθείς να σχολιάσει την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου στο twitter δήλωσε ότι «δεν δέχομαι τους παραλληλισμούς του είδους, ότι εάν τελικά αυτή η συμφωνία ψηφιστεί και από κάποιους βουλευτές των ΑΝΕΛ, αυτό ισοδυναμεί με μια νέα αποστασία. Αυτό το θεωρώ εντελώς λάθος. Οι συγκεκριμένοι βουλευτές ανήκουν στην κυβερνητική πλειοψηφία, στηρίζουν αυτή την κυβέρνηση, άρα, να αποστατήσουν από τι και για ποιο λόγο;».