Διακόπηκε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ 1, λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου, λόγω εισβολής περίπου 30 αναπληρωτών εκπαιδευτικών, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν «στον αέρα» για την κάλυψη των κινητοποιήσεών τους από τη δημόσια τηλεόραση.

Η εισβολή στο στούντιο ήταν ο τρόπος που επέλεξαν οι εκπαιδευτικοί προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το νέο σύστημα διορισμού.

Το δελτίο ειδήσεων συνεχίστηκε λίγο αργότερσα με τη διεύθυνση της ΕΡΤ να δέχεται να φιλοξενήσει στο στούντιο τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι εμφανίστηκαν κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.

Εκπρόσωπός τους, που δήλωσε ότι μιλά εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής κατάληψης του Πανεπιστημίου Αθηνών, κατήγγειλε ότι το νέο σύστημα διορισμού αποκλείει εκπαιδευτικούς που εργάζονται ως αναπληρωτές ακόμα και 20 χρόνια.

Ακόμα, κατηγόρησε την ΕΡΤ ότι δεν κάλυψε την κινητοποίηση των εκπαιδευτικών την Παρασκευή, και επέλεξε να προβάλλει μόνο τα επεισόδια.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.