Αθήνα.- «Ο πρωθυπουργός που φέρνει μόνο ήττες έγινε πια και πρωθυπουργός της ηττοπάθειας» υποστηρίζει η ΝΔ σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στη συζήτηση για κύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

«Σήμερα ο κ. Τσίπρας δεν αποτόλμησε καν να επαναλάβει τον ισχυρισμό του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι “πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές”, αρκούμενος πια στην πρόβλεψη ότι θα διαψευσθούν οι υπερβολικές προσδοκίες της ΝΔ» αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απαντώντας στη δήλωση του πρωθυπουργού ότι οι βουλευτικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της τετραετίας και ότι η ΝΔ θα υποστεί ήττα στις ευρωεκλογές.

«Συνειδητά ή μη ο κ. Τσίπρας μετατρέπεται πια σε διαχειριστή της ήττας του» διαπιστώνει η Πειραιώς.

«Όσο για την ποιητική βραδιά των δύο πρώην συνεταίρων, παραπέμπουμε στην αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη: το τελευταίο στάδιο της πολιτικής απαξίωσης είναι η γελοιοποίηση» συνεχίζει η ΝΔ, αναφερόμενη στην ανταλλαγή… στίχων μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου.

«Η σαπουνόπερα ευτυχώς τελειώνει σε 100 μέρες καθώς οι πολίτες θα απαλλάξουν την χώρα από τους πρωταγωνιστές και τους κομπάρσους της» καταλήγει η ΝΔ.

Print Friendly, PDF & Email