Αντιδράσεις για τον μίνι- ανασχηματισμό

Αθήνα.- Η πρώτη αντίδραση από τη Νέα Δημοκρατία για τον περιορισμένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης ήρθε μέσω… πηγών της Πειραιώς. Και ήταν άκρως ειρωνική για τα πρόσωπα που επέλεξε ο πρωθυπουργός να βάλει στην κυβέρνηση.

Πηγές από τη Νέα Δημοκρατία σχολίασαν με μεγάλη δόση ειρωνείας ότι «είναι μάλλον ο πρώτος κυβερνητικός ανασχηματισμός που θα περάσει ως μονόστηλο στις εφημερίδες».

Μίλησαν επίσης για την… «πολυδιαφημισμένη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ», η οποία όπως τόνισαν «εξαντλήθηκε σε δύο βοηθούς κηπουρούς του ΠΑΣΟΚ,  προφανώς γιατί ακόμη και ο Νίκος Μπίστης κατάλαβε το τέλος που πλησιάζει».

Και για μια ακόμη φορά, η Νέα Δημοκρατία ζητά εκλογές. «Ας ανακοινώσει επιτέλους ο κ. Τσίπρας την ημερομηνία των εκλογών για να τελειώνει αυτή η φαρσοκωμωδία», κατέληξαν οι πηγές της Περαιώς

ΤΟ ΚΙΝ.ΑΛ.

Με μία οργισμένη ανακοίνωση , το Κίνημα Αλλαγής σχολιάζει τις υπουργοποιήσεις του Θάνου Μωραΐτη και του Άγγελου Τόλκα.

“Η επιχείρηση Τσίπρα για λεηλασία της παράταξης μας πέφτει στο κενό, εκφυλίζεται σε παράγκα Γ’ Εθνικής. Αλλά τίποτα δεν τους σώζει. Όσο για τους πολιτικά εξαγορασθέντες υφυπουργούς είναι γνωστοί κυνηγοί καρέκλας”, αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ.