Το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου συγχαίρει τον Τέρενς Κουΐκ

Κάιρο.- Συγχαρητήρια για την ανάληψη των κοινοβουλευτικών καθηκόντων του έστειλε στον υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού, Τέρενς Κουΐκ, το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου.Στην επιστολή του «Σπιτιού των Ελλήνων στο Κάιρο», του ιστορικού παροικιακού σωματείου της αιγυπτιακής πρωτεύουσας, που υπογράφουν ο πρόεδρος, Νικόλας Βαδής και ο γγ, Αντώνης Διαμαντίδης, ευχαριστούν τον κ. Κουΐκ για ό,τι έχει προσφέρει μέχρι σήμερα στον ελληνισμό της Χώρας του Νείλου, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι μέσα από τα νέα αυξημένα καθήκοντά του θα μπορέσει να συμβάλλει περισσότερο στην επίλυση των προβλημάτων που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν οι ανά τον κόσμο Έλληνες.

Οι εκπρόσωποι του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου τονίζουν στον υφυπουργό Εξωτερικών: «Το συγκινητικό σας ενδιαφέρον για τον Ελληνισμό της Χώρας του Νείλου και για οποιαδήποτε άλλη γωνιά στον κόσμο που “κτυπάει η καρδιά της ελληνικά”, αποτελεί το μεγαλύτερο εχέγγυο για όλους εμάς ότι θα συνεχίσετε να είστε με όλες σας τις δυνάμεις στο πλευρό του κάθε απόδημου Έλληνα, τείνοντας ευήκοον ους στα προβλήματα των ανά τον κόσμο Ελλήνων.

Από το Κάιρο, όπου κάποιες χιλιάδες Έλληνες συνεχίζουμε να κρατούμε “Θερμοπύλες”, να είστε σίγουρος ότι πάντοτε θα είμαστε συμπαραστάτες στο έργο σας, όπως και εσείς, και η ελληνική Πολιτεία προσπαθεί να είναι στο πλευρό μας.Να σας ευχηθούμε καλό και εποικοδομητικό κοινοβουλευτικό έργο, κε υπουργέ, με τη σιγουριά ότι παρά τον μικρό χρόνο που απομένει μέχρι τις εκλογές, θα καταφέρετε να προσθέσετε σημαντικές νέες πρωτοβουλίες για τον Απόδημο Ελληνισμό».

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ /Ν. Κάτσικας

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.