Η πιο hot τάση για τα  μαλλιά φέτος εμπνέεται από τις γνωστές καραμέλες, marshmallow. Η ολοκαίνουργια απόχρωση Marshmallow συνδυάζει το αθώο χρώμα του ξανθού με το τολμηρό άγγιγμα της πλατίνας, σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

Όπως οι περισσότεροι τόνοι του ξανθού, έτσι και το Marshmallow χρειάζεται την κατάλληλη προετοιμασία για να πετύχει. Εάν η χρωματική μας βάση είναι αρκετά σκούρα, τότε θα χρειαστούμε ντεκαπάζ για να αποκτήσουμε τη νέα, φωτεινή απόχρωση στα μαλλιά μας.

Το εντυπωσιακό χρώμα των μαλλιών μας χρειάζεται ξεχωριστή φροντίδα και ειδικές μεθόδους περιποίησης για να διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση.

  • Αντικαθιστούμε το σαμπουάν, το μαλακτικό και τη μάσκα μαλλιών με ειδικές συνθέσεις για βαμμένα μαλλιά ή ακόμα καλύτερα, για μαλλιά που έχουν κάνει ντεκαπάζ.
  • Αποφεύγουμε τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες στο λούσιμο και στη φροντίδα των μαλλιών μας. Το χλιαρό νερό είναι το καλύτερο που μπορούμε να προσφέρουμε στα μαλλιά μας, σε κάθε βήμα φροντίδας.
  • Σε πολλές περιπτώσεις, η χρήση εργαλείων στάιλινγκ με θερμότητα για τη δημιουργία του ιδανικού χτενίσματος αποτελεί συχνό φαινόμενο. Πριν από κάθε τέτοια κίνηση δεν πρέπεινα παραλείπουμε την εφαρμογή ειδικού προϊόντος προστασίας από τη θερμότητα, από τις ρίζες ως τις άκρες των μαλλιών μας.
  • Ανάμεσα σε όλες αυτές τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, μπορούμε να προσφέρουμε στα μαλλιά μας ολιγοήμερες διακοπές, αφήνοντας τα να στεγνώσουν φυσικά. Τις ημέρες που αποφασίζουμε να χαλαρώσουμε στο σπίτι λοιπόν, μπορούμε μετά το λούσιμο να ψεκάσουμε τα μαλλιά μας με το κατάλληλο σπρέι hairstyle και να τα αφήσουμε να στεγνώσουν ελεύθερα και ωραία.

Αφού λοιπόν, αποκτήσουμε την προσωπική μας απόχρωση Marshmallowη διάθεση  μας θα είναι ανεβασμένη και οι εμφανίσεις μας μοναδικές!

 

Print Friendly, PDF & Email