Στρογγυλή τράπεζα με θέμα: Υπάρχει «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας;»

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ

Αθήνα.- Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα «στρογγυλή τράπεζα» θα στηθεί σήμερα Τετάρτη, στις 7:30 το βράδυ στο αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, στο Κολωνάκι, με θέμα:  «υπάρχει «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας»;

Στην συζήτηση, που προκαλούν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιστημονικού Συλλόγου «Ένωσις Αποφοίτων Αμερικανικών Πανεπιστημίων»,   θα συμμετάσχουν ως ομιλητές οι:

Κρις Σπύρου, τ. Πρόεδρος της Βουλής, Νιου Χάμσαϊρ, Ηνωμένες Πολιτείες  Αμερικής,

Ελευθέριος Καραγιάννης, Πρέσβης ε.τ.

Γεώργιος Κασιμάτης, Καθηγητής.

Ο κ. Κρις Σπύρου.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο γνωστός δημοσιογράφος, Δημήτρης Καμπουράκης.

 

Ο κ. Γεώργιος Κασιμάτης.

Ήδη εκδηλώνεται έντονο ενδιαφέρον τόσο από πλευράς δημοσιογραφικής κάλυψης της συζήτησης  όσο και από πλευράς  των πολιτών  που επιθυμούν να  παρακολουθήσουν τις τοποθετήσεις  των διακεκριμένων ομιλητών οι οποίοι θα παρουσιάσουν τεκμηριωμένες θέσεις και ντοκουμέντα με τα οποία θα απαντήσουν στο ερώτημα: Υπάρχει «Δημοκρατία Βόρειας Μακεδονίας;»

Ο κ. Ελευθέριος Καραγιάννης.

Ενδιαφέρον όχι μόνο εξ αιτίας της επικαιρότητας της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά και του κύρους και της γνώσης περί του θέματος, των ομιλητών. Ο κ. Κρις Σπύρου, πρώην Πολιτειακός Γερουσιαστής,  πρώην Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος και πρώην Πρόεδρος της Βουλής του Νιού Χάμσάιρ των ΗΠΑ.  Ο κ. Ελευθέριος Καραγιάννης, πρέσβης επί τιμή.  Και ο γνωστός καθηγητής Γεώργιος Κασιμάτης,  διακεκριμένος νομικός, πολιτειολόγος και πανεπιστημιακός, καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου.

Η Είσοδος είναι ελεύθερη.