Tο μοναδικό Ελληνικό Σαββατοκύριακο της Μελβούρνης

Μελβούρνη.- Όλα είναι έτοιμα! Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φεστιβάλ «Αντίποδες», το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, τα στελέχη του Οργανισμού, εκπαιδευτικοί, καλλιτέχνες, δεκάδες εθελοντές και εκπρόσωποι πολλών οργανώσεων, αλλά και επιχειρήσεων, εργάστηκαν εντατικά για να απολαύσουμε ένα μοναδικό Ελληνικό Σαββατοκύριακο στη Μελβούρνη στο πλαίσιο του Lonsdale Street Greek Festival.

Οι καιρικές συνθήκες θα είναι ιδανικές το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία. Η Ελεονόρα Ζουγανέλη που θα εμφανιστεί, μεσουρανεί σήμερα στο καλλιτεχνικό στερέωμα της Ελλάδας. Θα εμφανιστούν, όμως, δεκάδες άλλοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα (σε τρεις σκηνές), θα υπάρχουν πολυάριθμα περίπτερα που θα προσφέρουν σχεδόν τα πάντα – επιδείξεις μαγειρικής, διαγωνισμοί χορού και τραγουδιού, παιδικές δραστηριότητες.

Ο «Νέος Κόσμος» θα είναι εκεί και θα σας ενημερώνει συνεχώς μέσα από την ηλεκτρονική του έκδοση και το Facebook με ρεπορτάζ, βίντεο και φωτογραφίες.
*Όλες οι λεπτομέρειες και το πρόγραμμα του Φεστιβάλ υπάρχουν στο 16σέλιδο έντυπο που κυκλοφόρησε μαζί με την έντυπη έκδοση της Πέμπτης. Υπάρχουν ακόμα (και στις δυο γλώσσες) στην ιστοσελίδα μας www.neoskosmos.com.au αλλά και στην αγγλική μας έκδοση.

 

Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ