Κωνσταντοπούλου: Ο Πολάκης κάνει τη βρώμικη δουλειά του Τσίπρα – Σκάνδαλο το δάνειο

«Να μην θεωρούμε ότι ο Πολάκης είναι ένα απολωλός πρόβατο, συγγνώμη από τα τετράποδα» ανέφερε δεικτικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε δηλώσεις της  σε τηλεοπτική της συνέτευξή.

Η κα Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΙ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι εντεταλμένος του Τσίπρα, της δωροδοκίας δικαστών, έχει μόνος του ομολογήσει ότι η κυβέρνηση δωροδοκεί δικαστές».

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας χαρακτήρισε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, «πιόνι», εκείνο που όπως είπε κάνει τη βρώμικη δουλειά του Τσίπρα.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο κύριος Πολάκης πήρε το δάνειο των 100 χιλιάδων ευρώ για προεκλογικούς σκοπούς.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως όσον αφορά το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών υποστήριξε ότι υπάρχει σοβαρή ένδειξη για χρηματισμό βουλευτών.

Σύμφωνα με την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας: «Ο Πολάκης ξεκάθαρα ηχογράφησε τη συνομιλία του με τον Στουρνάρα και χωρίς τη συναίνεσή του τη δημοσίευσε. Είναι κακούργημα αυτό που διαπράχθηκε κι από τον Πολάκη και από τον Βαξεβάνη».

Όπως επεσήμανε η Ζ. Κωνσταντοπούλου «είναι εκτεθειμένη η δικαιοσύνη γιατί δεν κινήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου» σε βάρος του Παύλου Πολάκη για την παράνομη ηχογράφηση της συνομιλίας του με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος , Γιάννη Στουρνάρα. «Από τη συνομιλία δεν κινδυνεύει ο Στουρνάρας ούτε απειλείται. Κινδυνεύει η ασφάλεια, το απόρρητο των επικοινωνιών που είναι συνταγματικό δικαίωμα» τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και συμπλήρωσε:«Αυτές οι απειλές ηχογραφούμε και δημοσιεύουμε ή βγάζουμε τα ερωτικά emails δικαστή -γιατί έχει γίνει κι αυτό στο παρελθόν- είναι παρακρατικές μέθοδοι, μαφιόζικες πρακτικές».

«Όλα αυτά γίνονται με εντολή του Τσίπρα. Αν κάποια στιγμή πετάξει τον Πολάκη στις ράγες του τρένου, αυτό δεν αλλάζει. Εγώ δεν τον είπα κανίς χαριτολογώντας» επισήμανε και επανέλαβε: «Μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι όλα αυτά τυγχάνουν της έγκρισης του Τσίπρα και του Παππά».

Αναφερόμενη στην αποκάλυψη για το καταναλωτικό δάνειο των 100.000 ευρώ από τον Παύλο Πολάκη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε για σκάνδαλο λέγοντας: «Είναι σκάνδαλο ένας υπουργός λίγους μήνες πριν τις εκλογές να παίρνει καταναλωτικό δάνειο 100.000 ευρώ από κρατικά ελεγχόμενη τράπεζα. Κι αυτό τη στιγμή που η κυβέρνηση κάνει κατασχέσεις στα σπίτια… Όταν παίρνονται προεκλογικά δάνεια προφανώς είναι για άλλο σκοπό» είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

«Αυτοδανειοδοτούνται οι υπουργοί εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους! Είναι μια βαθιά ανήθικη διαδικασία» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Το θέμα όπως ανέκυψε, θέτει και τους πολίτες προ ενός βασικού διλήμματος: Θέλεις κόμματα τύπου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, για τα οποία διαφημίζουν-κατέθεσε ο Τσουκάτος πριν από λίγες ημέρες -ότι ρέουν πακτωλοί χρημάτων ή θέλεις κόμματα σαν την Πλεύση Ελευθερίας που καλούν μόνο τους πολίτες να τα στηρίζουν;»  κατέληξε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.