Μια αγαπημένη Δευτέρα μέσα στον χρόνο

Τις Δευτέρες τις έχουμε συνδέσει με πρωινό ξύπνημα, έναρξη εβδομάδος και με όχι τόσο καλά συναισθήματα. Υπάρχει όμως μέσα στον χρόνο μια Δευτέρα την οποία περιμένουμε με χαρά για διασκέδαση, αυτή δεν είναι άλλη παρά η Καθαρά Δευτέρα! Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας λοιπόν έφτασε και υποθέτω ότι ξεκινήσατε  ήδη να σκέφτεστε  τα ρούχα που θα φορέσετε ή θα πάρετε μαζί σας αν έχετε προγραμματίσει μια εκδρομή για το τριήμερο αυτό.

Το σημαντικό είναι να εστιάσετε σε άνετα ρούχα!Τα εκδρομικά outfit θα πρέπει να έχουν έναν χαλαρό χαρακτήρα και να αποτελούνται από άνετα και βολικά ρούχα! Άλλωστε, είστε διακοπές και εναρμονίζονται με την εξίσου χαλαρή σας διάθεση! Μη ξεχάσετε βέβαια και μερικά βραδινά κομμάτια, σε περίπτωση που προκύψει κάποια νυχτερινή έξοδος!

Ακόμη, φροντίστε να είστε προετοιμασμένες για τον καιρό.Να θυμάστε ότι ο μήνας Μάρτιος είναι, σε γενικές γραμμές άστατος, με αποτέλεσμα την ημέρα να θυμίζει καλοκαίρι, ενώ το βράδυ έχει υγρασία και κρύο. Για να είστε σίγουρες φροντίστενα έχετε μαζί σας μια ζακέτα ή ένα δερμάτινο jacket ή ένα οποιοδήποτε ελαφρύ μπουφάν για να μη κρυώσετε. Μια επιλογή μπορεί να αποτελέσει το αγαπημένο σας jeanμε πουλόβερ και sneakers.

Ετοιμαστείτε για ένα casual μεν, αλλά αρκετά στιλάτο outfit, ώστε να μπορείτε να το φοράτε όλη μέρα! Το jean σας εννοείται θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη. Μια άλλη επιλογή που έχετε είναι ριγέ φόρεμα ή φλοράλ μιας και έχουμε μπει στην Άνοιξη.

Επιλέξτε ρούχα με ζωντανά χρώματα, ξεκουραστείτε, διασκεδάστε και απολαύστε το τριήμερο αυτό!