ΜΟΔΑ: Ένα από τα πιο θηλυκά top Off-the-shoulder

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

 Off-the-shoulderή έξω οι ώμοι είναι μια από τις επικρατέστερες τάσεις των τελευταίων σεζόν και επιμένει και φέτος. Αποτελεί ένα από τα αγαπημένα και σαγηνευτικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Μπλουζάκια μακριά, κοντά ή και croptop που θα συνδυαστούν με ότι εσείς προτιμάτε και θα δημιουργήσουν εκπληκτικούς συνδυασμούς.

Τα συγκεκριμένα μπλουζάκια μπορούν να μην έχουν καθόλου τιράντες ή να έχουν πάρα πολύ λεπτές, σχεδόν αόρατες, έτσι ώστε να συγκρατούν λίγο περισσότερο το top στην θέση του.Δεν υπάρχει fashionista ή celebrity που δεν τα έχει φορέσει. Είναι ένα κομμάτι που εκτός των άλλων, είναι σέξι με τον πιο classy τρόπο. Αποκάλυψε λοιπόν τους ώμους σας, όπως ακριβώς προτείνουν σχεδιαστές.

  • Μπορείτε να τα φορέσετε με μαζεμένα μαλλιά, γιατί έτσι θα κάνει τον λαιμό σας να φαίνεται πιο ψηλός και καλοσχηματισμένος, και τελικά τη σιλουέτα σας πιο ελκυστική.
  • Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια και θα εκπλαγείτε από το πόσο κολακευτικό είναι το αποτέλεσμα τελικά.
  • Καλό θα ήταν επίσης, να επιλέξετε στράπλες σουτιέν για να μη «χαλάσετε» το αποτέλεσμα αλλοιώνοντας τελικά τον χαρακτήρα του ρούχου.
  • Επιλέξτε να φορέσετε το αγαπημένο σας jeanπαντελόνι με ένα υπέροχο μπλουζάκι με έξω τους ώμους. Το συγκεκριμένο τοπ μπορεί να είναι μακρύ και να φτάνει κάτω από τους γοφούς σας ή να είναι πολύ κοντό, τύπου croptop. Η επιλογή βασίζεται στο σωματότυπο σας και στο είδος του jean που θα φορέσετε. Αν για παράδειγμα επιλέξετε ένα εφαρμοστό τζιν, τότε ένα αέρινο μπλουζάκι είναι ιδανικό. Αν πάλι επιλέξετε ένα boyfriendjean, καλύτερα θα είναι να το συνδυάσετε με ένα πιο εφαρμοστό τοπ.
  • Επίσης, μπορείτε να παίξετε με τα βολάν, που είναι μια ακόμη κορυφαία επιλογή για την εποχή ή να επιλέξετε ένα πιο απλό σχέδιο μπλούζας.

Παίξτε λοιπόν με τα σχέδια και τα χρώματα και δημιουργήστε σύνολα βασισμένα στην κορυφαία τάση της Ανοιξης. Δημιουργήστε οutfit που θα αναδείξουν τον σαγηνευτικό και μυστηριώδη εαυτό σας.