Συγχαρητήρια μηνύματα στην Panhellenic Post

Συγχαρητήριες επιστολές φίλων αναγνωστών της ιστοσελίδας μας, έχουν φθάσει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και στο facebook της Panhellenic Post.

Ευχαριστούμε θερμά όλους.

______________________________________________________

Τα συγχαρητήρια μου στο αγαπητό φίλο εκδότη Christos Malaspinas και τους συνεργάτες του για μια σοβαρή παρουσία μέσω της ιστοσελίδας του για τον απανταχού Ελληνισμό σε μια εποχή που η σοβαρότητα των μίντια λείπει στις κρίσιμες στιγμές της πατριδας μας.

Δημιουργικά, θαρραλέα και επαγγελματικά δείχνεις κ Μαλασπινα μαζι με τους συνεργάτες σου το άξιο παράδειγμα δημοσιογραφίας!

Και μάλιστα σε καιρούς που είναι κρίσιμοι για την Πατριδα και για την Ομογένεια!

Εύχομαι πάντα επιτυχίες

Σωτήρης Δελής

Σουηδία

________________________________________________________

Η διαδικτυακή εφημερίδα Panhellenic Post συμπλήρωσε φέτος επτά χρόνια ζωής. Ένα δημιούργημα του εξαίρετου δημοσιογράφου και καλού φίλου Χρήστου Μαλασπίνα, που συμβάλλει αποφασιστικά στην ενημέρωση και στην προώθηση των θεμάτων της Ομογένειας.

Ένα χρήσιμο εργαλείο για εμάς τους Βουλευτές, ώστε να αναδεικνύουμε στο ελληνικό Κοινοβούλιο τα ζητήματα που αφορούν τους Έλληνες του Εξωτερικού. Εύχομαι να έχει πολλά χρόνια ζωής και να υπηρετεί με συνέπεια, όπως κάνει και τώρα, τον Ελληνισμό σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

The Online Newspaper Panhellenic post filled out this year seven years of life. A creation of the excellent journalist and good friend christou malaspina, who contributes resolutely to the information and promotion of homogeneity issues.

A useful tool for us members, in order to give the Greek Parliament the issues concerning the Greeks of abroad. I wish he has many years of life and serve consistently, as he does now, the in every corner of the planet.

Αναστάσιος Δημοσχάκης

Βουλευτής Έβρου ΝΔ.

_______________________________________________________

 

Αγαπητέ Χρήστο,

Χρόνια πολλά για τα Γενέθλια της εφημερίδας και ιδιαίτερα συγχαρητήρια για την παραγωγική κάλυψη των ομογενειακών θεμάτων!

Φιλικά,

Χρυσόστομος Δήμου

Η.Π.Α.

______________________________________________________

Αγαπητέ κύριε Μαλασπίνα ,

Φίλε Χρήστο,   καλημέρα.

Τα συγχαρητήρια μου για την 7 έτη έκδοση της  ΡanHellenic Ρost.

Πιστεύω ότι όλος ο απόδημος ελληνισμός απολαμβάνει την panHellenic post.

Χρειαζόμαστε την εφημερίδα, χρειαζόμαστε εσένα.

Η ενημέρωση είναι αναγκαία  και το μέλλον της  PHP είναι ατελείωτο.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Νίκος Αποστολόπουλος

Charlotte NC

______________________________________________________

Θερμά συγχαρητήρια φίλε Χρήστο για το μεγάλο σου έργο.

Η υποστήριξη σου για τον απανταχού Ελληνισμό είναι θαυμάσια.

Να τα εκατοστήσεις και καλή δύναμη.

Peter Katsambanis

Πρόεδρος Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελλήνων (ΠαΔΕΕ)

______________________________________________________

Ioannis Travlos: Φιλε Χριστο
Χρόνια υπέροχα και δημιουργικα ,με δυναμη, θαρρος και ορεξη για τα επομενα χρονια…!!!!

______________________________________________________

Αγαπητέ φίλε Χρήστο
Με αφορμή την έβδομη επέτειο της Panhellenic Post θα ήθελα να σε συγχαρώ για τη σοβαρή διαδικτυακή παρουσία που έχεις καταφέρει και να ευχηθώ η έγκριτη ηλεκτρονική εφημερίδα σου να μακροημερεύσει. Έχω ζήσει πολλές φορές την αγωνία σου να ξεπεραστούν επιτυχώς τα διάφορα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάζονται, ευτυχώς, σπάνια, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της. Με μεγάλο μεράκι, συνέπεια και επαγγελματισμό όλα αυτά τα χρόνια παρουσιάζεις το κάθε θέμα στη σωστή του διάσταση. Με το θάρρος της γνώμης που σε διακρίνει φωτίζεις αθέατες πλευρές που ενδιαφέρουν την Ομογένεια και αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά της ΡΗΡ από τα εγχώρια μέσα. Η είδηση ξεδιπλώνεται στον αναγνώστη με τον εύστοχο σχολιασμό της από σένα και τους συνεργάτες σου. Καλύπτεις δραστηριότητες που ενίοτε περνούν ξώφαλτσα ακόμη και από τα μεγάλα ΜΜΕ. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η κάλυψη πολιτιστικών δραστηριοτήτων στον ελλαδικό και ομογενειακό χώρο, συχνά με εκτενή ρεπορτάζ, φωτογραφίες, βίντεο και συνεντεύξεις. Δεν αρνήθηκες ποτέ να δημοσιεύσεις την αληθινή είδηση με ακρίβεια και χωρίς υπερβολές. Σε ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία μας. Σου εύχομαι καλή δύναμη και αντοχή για να συνεχίσεις να κρατάς την ποιότητα της ενημέρωσης σε υψηλά επίπεδα, όπως έχεις κάνει και μέχρι σήμερα.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Αθανάσιος Σαραντόπουλος, PhD, MBA

Γενικός Γραμματέας
Εταιρεία Αρκαδικών Γραμμάτων & Τεχνών
_____________________________________________________