Ξανθιώτες τραγούδησαν το Μακεδονία ξακουστή. Θλιβερά μόνος ο βουλευτής Στογιαννίδης

Μόλις η εκφωνήτρια ανακοίνωσε ότι εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2019 είναι ο υφυπουργός Στάθης Γιαννακίδης ακούστηκαν αποδοκιμασίες για λίγο από ομάδα Ξανθιωτών.

Δυστυχώς στην Ξάνθη του τρόμου και της συν διοίκησης, το «Μακεδονία Ξακουστή» ακούστηκε πριν και μετά τους επισήμους. Σίγουρα έχει την σημειολογία του αλλα ποιά; Προφανώς ο νέος Σωματάρχης μπορεί να μας το εξηγήσει. Πιθανότατα δεν ήθελε να χαρακτιριστεί από τον υφυπουργό μη προοδευτικός. Αξίζει να σημειωθεί ότι η «προοδευτικότητα» του προκατόχου του τον οδήγησαν στο ανώτατο βάθρο της ιεραρχίας του Στρατού.

Ξανθιώτες τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή» ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρης Στογιαννίδης βρισκόταν απέναντι από τους επισήμους πιστός στην λογική της «αντίστασης» (;)!!!!!!!!!!!!!!!

Παλαιότερα οι επαναστάτες του γλυκού νερού ήταν τρεις ενισχυόμενοι που και πού από τον έτερο «επαναστάτη» κ. Ζειμπέκ. Τις περισσότερες φορές όμως ήταν τρεις. Γρηγόρης Στογιαννίδης, Στάθης Γιαννακίδης και Γιώργος Χατζηθεοδώρου.

Δυστυχώς για τον κ. Στογιανίδη ο κ. Γιαννακίδης έγινε υφυπουργός και ανέβηκε στην εξέδρα των επισήμων οπότε έμειναν δύο. Ο κ. Χατζηθεοδώρου είναι υποψήφιος δήμαρχος ευρισκόμενος στα πρόθυρα της εξουσίας, δεν κάνει να εκτίθεται και ο κ. Στογιαννίδης, έμεινε πίσω ως παρακαταθήκη περιμένοντας ίσως την σειρά του να γίνει υπουργός και να ανέβει και αυτός στο βάθρο των επισήμων εκτός αν οι Ξανθιώτες τους στείλουν και τους τρεις στα σπίτια τους στις ερχόμενες εκλογές.