ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Το Τότε και το Σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ΤΟΤΕ…

«Η παρέμβαση του λαού της Θεσσαλονίκης ήταν πάνδημη. Η μετατροπή της παρέλασης σε μια αυθόρμητη λαϊκή εκδήλωση ιερής αγανάκτησης και οργής είναι αντάξια των καλύτερων αγωνιστικών παραδόσεων του λαού μας για εθνική αξιοπρέπεια, κοινωνική δικαιοσύνη και δημοκρατία. Η κυβέρνηση έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες». (ΣΥΡΙΖΑ 28 Οκτωβρίου 2011).

25 Μαρτίου 2014, δυο μήνες πριν από τις ευρωεκλογές στην Καλαμάτα, διαδηλωτές του ΣΥΡΙΖΑ κατάφεραν να «μπουκάρουν» με το τέλος της παρέλασης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα πίσω από τις διαδηλώσεις στις παρελάσεις. Πίσω από τους «αγανακτισμένους».  Πίσω από το κίνημα «δεν πληρώνω». Το κόμμα που διαφήμιζε σεισάχθεια. Πίσω από συνθήματα του τύπου «κουφάλες, έρχονται κρεμάλες»!

…ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα, ως Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβάζει 2.500 αστυνομικούς στην παρέλαση και προβαίνει σε προληπτικές προσαγωγές! Αποκαλεί φασίστες όσους διαμαρτύρονται. Τοποθετεί κάμερες στα διόδια μπας και ξεφύγει κανείς δίχως να πληρώσει! Αντί σεισάχθεια γκρεμίζει το νόμο Κατσέλη.  Kαι από το προεκλογικό του σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» ανοίγει το δρόμο σε χιλιάδες πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

 

Το άκρον άωτον του πολιτικού αμοραλισμού

Οι ΣΥ.Ριζ.αίοι. θυμώνουν γιατί κάποιοι τους φωνάζουν «προδότες» για το Μακεδονικό…