ΜΟΔΑ: Η δαντέλα επανέρχεται!

Της Παναγιώτας Κονδυλοπούλου

Οι νύφες την αγαπούν, οι μαμάδες τους τη λατρεύουν είναι ένα ύφασμα συνδεδεμένο με τον ρομαντισμό. Θα αναφερθούμε στην επιστροφή της δαντέλας στην μόδα, η οποία κατέκλυσε τις πασαρέλες όλων των διάσημων οίκων μόδας όπως διαβάσαμε σε διάφορα περιοδικά και πρόσθεσε ένα ρομαντικό ύφος στο γυναικείο ντύσιμο της εποχής.

Φέτος Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 η δαντέλα θα είναι σχεδόν παντού δίνοντας μια κομψή και ρομαντική νότα σε κάθε εμφάνιση.

 

Δεν χρειάζεται να είναι όλο το ρούχο δαντέλα, ακόμη και μερικές λεπτομέρειες στα μανίκια ή στο τελείωμα πολλές φορές αρκούν για να κάνουν τη διαφορά. Λευκά αγαπημένα τοπ μπορείτε να τα συνδυάσετε υπέροχα με τζιν αλλά και παντελόνες . Τονίστε την θηλυκότητα σας επιλέγοντας ένα crop top με ένα ψηλόμεσο παντελόνι. Θα τη δούμε σε μπλούζες, φορέματα, αλλά και σε φούστες.

 

Επειδή το συγκεκριμένο ύφασμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό από μόνο του, φροντίστε να το συνδυάσετε με ρούχα που έχουν πιο ήπιο ύφος. Καλό θα ήταν να μην βάλετε δυο είδη δαντέλας μαζί, αποφύγετε να ντυθείτε με δαντέλα από πάνω ως κάτω, εκτός αν πρόκειται για φόρεμα. Αποφύγετε τις ελαστικές δαντέλες ή τις πολύ φθηνές γιατί το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Αν θέλετε να τολμήσετε μια χρωματιστή δαντέλα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές στην ποιότητα της και να τη συνδυάσετε με κάτι πολύ απλό, άσπρη ή μαύρη φούστα ή παντελόνι και λιτά κοσμήματα. Αποκτείστε ένα κομμάτι με δαντέλα και εντυπωσιάστε σε κάθε εμφάνιση.