Αποδοκιμασίες σε Αρβανίτη και Νικολαΐδη στην Εορδαία – Γιούχαραν και τον Γιαννούλη στα Γιαννιτσά

Αποδοκιμάστηκαν, κατά την είσοδό τους, στο δημαρχείο Εορδαίας οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και Αλέξανδρος Νικολαΐδης, οι οποίοι είναι οι βασικοί ομιλητές σε εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος υπό τον τίτλο «Ευρώπη της Αλληλεγγύης», που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη.

Όπως έγραψε νωρίτερα το kozan.gr , από νωρίς βρισκόταν σε εξέλιξη παράσταση διαμαρτυρίας, από μέλη της διαδικτυακής ομάδας «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» κι απ’ άλλη ομάδα πολιτών, που διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών και τις εξελίξεις με την Μακεδονία.

Νικολαΐδης: Αποτέλεσμα της μόδας που έχει γίνει η ακροδεξιά στην Ευρώπη

Με αιχμές ξεκίνησε την ομιλία του στο δημαρχείο της Πτολεμαΐδας ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης αναφερόμενος στη διαμαρτυρία πολιτών στο σημείο για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «αυτό είναι το αποτέλεσμα της μόδας που έχει γίνει η ακροδεξιά στην Ευρώπη», ενώ αναφέρθηκε στα παραδείγματα των Όρμπαν και Σαλβίνι.

Μάλιστα έκανε και κριτική στη ΝΔ λέγοντας πως «με  τις πολιτικές της δίνει χώρο σε όλους αυτούς να βγουν από τις τρύπες τους».

Αποδοκιμασίες και κατά του Γιαννούλη

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή είχε βρεθεί αντιμέτωπος με έντονες αποδοκιμασίες των πολιτών στα Γιαννιτσά βρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, στη διάρκεια προεκλογικής του περιοδείας.

Ο κ.Γιαννούλης συνοδευόμενος από συνεργάτες του βρέθηκε στον κεντρικό πεζόδρομο των Γιαννιτσών, ενώ την περιοδεία κατέγραφε και συνεργείο του πρακτορείου euronews.

Οι πολίτες που επιχειρούσε να προσεγγίσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης τον υποδέχονταν με αποδοκιμασίες: «Στη Νότια Μακεδονία ήρθατε;», «Ντροπή σας», «Στα Σκόπια να πάτε, στα Σκόπια, είστε επικίνδυνοι», του έλεγαν. Άλλοι πολίτες του είπαν: «Είστε πουλημένοι, δεν ντρέπεστε λίγο; Προδότες».

Ο κ.Γιαννούλης κάποια στιγμή πήγε να του  δώσει το χέρι του, ο πολίτης αντιδρά αρνούμενος.