ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: ΣΥΡΙΖΑ και Ιωάννης Μεταξάς

Λίγα λεπτά έμεινε στον «αέρα» το πρώτο τηλεοπτικό προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, με το επιτελείο της Κουμουνδούρου να τρέχει να το μαζέψει.

 

 

Αιτία, η παρουσία σε αυτό του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά, ανάμεσα στις προσωπικότητες που απεικονίζονταν με τον τίτλο: «Η Δύναμη των Ελλήνων».

 

 

Λάθος; Μα είναι δυνατόν κάποιος από όλο το “τιμ” του προεκλογικού αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ να μην κατάλαβε, να μην πρόσεξε, τη φυσιογνωμία του Ιωάννη Μεταξά; Κι αυτός που έκανε την “επιλογή” των προσωπικοτήτων; Ή μήπως πίστεψαν στην Κουμουνδούρου ότι θα ψαρέψουν θολώνοντας τα νερά μερικές επιπλέον ψήφους τις “από κει πλευράς” “χωρίς να τους πάρουν χαμπάρι”,  κατά το “οι ψήφοι δεν μυρίζουν”;

 

 

Μπα. Μάλλον πρόκειται για κραυγαλέο σύμπτωμα του “τίποτα δεν λειτουργεί σωστά” που παρατηρείται  στη χώρα τα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ. Και που αποδίδεται με γλαφυρότητα από το σλόγκαν του εκ της αποδημίας προέδρου, “για να κάνεις κάτι στην Ελλάδα, υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος και ο …ελληνικός”! Ο τελευταίος έχει εισχωρήσει, φαίνεται, ακόμη και σε κάποια κόμματα εξουσίας!