Επίθεση με βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου

Ανακοίνωση για την επίθεση με βόμβες μολότοφ που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου εξέδωσε πριν από λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφοβίζεται από εγκληματικές ενέργειες περιθωριακών στοιχείων που προσιδιάζουν σε αυτές του υπόκοσμου», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του το κόμμα.

«Η επίθεση δεν στρέφεται ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ενάντια στη δημοκρατία», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές μετά την επίθεση, πριν από λίγη ώρα, με βόμβες μολότοφ στη διμοιρία που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

Μετά την επίθεση οι δράστες διέφυγαν προς του Ψυρρή, ενώ από το Κέντρο διαβιβάστηκε εντολή προς τα πληρώματα της νυχτερινής βάρδιας να ενεργούν αναζητήσεις και προσαγωγές για τους δράστες της επίθεσης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Και ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν αναφορές πως κουκουλοφόροι σπάνε καταστήματα στου Ψυρρή τρομοκρατώντας πολίτες και τουρίστες.

Και αυτά ενώ λίγο νωρίτερα, υπήρξε επίθεση κατά τον ίδιο τρόπο, με βόμβες μολότοφ δηλαδή, κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ στα Εξάρχεια που βρίσκεται επί του οδού Μπουμπουλίνας.