ΜΟΔΑ: Άνοιξη με στιλ!

ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Φόρεστε την πλισέ φούστα από το πρωί ως το βράδυ

Η πλισέ φούστα έκανε την εμφάνισή της πριν κάποιες σεζόν αλλά ακόμη καλά κρατεί και βρίσκεται στις πρώτες στιλιστικές επιλογές και αυτή την άνοιξη. Είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για να μεταβούμε από τα χειμερινά κομμάτια στα ανοιξιάτικα.

Πρόκειται για το item που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση και θα σας δώσει στιλ στις καθημερινές σας εμφανίσεις και όχι μόνο. Εάν ψάχνετε ένα ηρωικό κομμάτι για να προσθέσετε  στην Ανοιξιάτικη  γκαρνταρόμπα σας , το οποίο δεν απαιτεί πολύ σκέψη για συνδυασμούς και μπορεί να φορεθεί εξίσου εύκολα μέρα και νύχτα, τότε μια statement φούστα είναι αυτό που χρειάζεστε.

Είναι από τα πιο safe κομμάτια που μπορούν να φορεθούν από όλες τις σιλουέτες και να κολακεύσουν κάθε σωματότυπο.Μπορείτε να τη συνδυάσετε ιδανικά με ζώνη και πουλόβερ, με φαρδύ πουκάμισο ή με μονόχρωμη  μπλούζα. sneakers , με τις μπαλαρίνες ή και τις εσπαντρίγιες για τις πρωινές εμφανίσεις, ενώ με πέδιλα και γόβες για τις πιο επίσημες βραδινές και να σου δώσουν  εντυπωσιακό στιλ.

 

 

 

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι αν δεν έχετε πλισέ φούστα να αποκτήσετε σύντομα. Μην ξεχνάτε  να προσθέτετε χρώμα στην εμφάνισή σας!