ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Ο λαός “κέντρισε” την αλαζονεία του ΣΥΡΙΖΑ

«Αλέξη Ρίχτο»… Η αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού και την ανακοίνωση για τις πρόωρες εκλογές.

Έγραψε χαρακτηριστικά στο FB:

«Αλεξη ΡΙΧΤΟ !!!

Το διλημμα ειναι ΣΑΦΕΣ!
Μπροςτα με τους πολλούς ή πιςω για τους λίγους;
Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ!!
Τωρα!!!».

 

Και οι μελισσούλες μου -μαζί με όλους εσάς-  απορούν: Ποιοί είναι τάχατες οι πολλοί; Ο λαός, σε ποσοστό περίπου 80% αποδοκίμασε το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Άρα, να υποθέσουμε ότι ο κ. Πολάκης θεωρεί “πολλούς” το περίπου 20% που τους απέμεινε -προσώρας κι αυτό…

 

 

Και βέβαια, από το 4% στο 20% υπάρχει απόσταση… που θα διανυθεί στις βουλευτικές εκλογές. Εκεί θα δούμε πόσοι τελικά θα απομείνουν στην Κουμουνδούρου… Γιατί Μέγαρο κλπ. πλέον, ούτε στον ύπνο τους!!!

 

 

 

Όταν (και εάν μελισσσούλες μου) θα συνειδητοποιήσει ο Αλέξης Τσίπρας πόσο κακό έκανε στον ίδιο και στο ΣΥΡΙΖΑ ο “αψύς” Πολάκης, “ο έχων” τους πάντες, τότε θα του κόψει και την …καλημέρα!

 

 

 

Πραγματική καθίζηση υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ στις περιφέρειες και τους δήμους της βόρειας Ελλάδας, πληρώνοντας το «λογαριασμό» για την πολιτική που ακολούθησε γύρω από την ανθελληνική, παράνομα συνταγμένη και αντισυνταγματικά επικυρωμένη  Συμφωνία των Πρεσπών, όπως την έχει αποκαλέσει ο Κρις Σπύρου. Όποιος ηγέτης αγνόησε τη θέληση του λαού, πλήρωσε το τίμημα. Δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς, μελισσσούλες μου… “Βίρα” για την ανατροπή της, πρόεδρε…