ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Και μετά, μελισσούλες μου, ο κ. Αντιπρόεδρος ξύπνησε!

Δραγασάκης: “Η διαφορά υπάρχει είναι μεγάλη, η πολιτική παραμένει ο χώρος όπου το ανέφικτο γίνεται εφικτό, είναι ανατρέψιμο το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και από τη ζωογόνα ήττα ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει τις εθνικές εκλογές».  Και μετά, μελισσούλες μου, ο κ. Αντιπρόεδρος ξύπνησε!

 

Με μία κίνηση που αιφνιδίασε όλο το πολιτικό σύστημα, η Φώφη Γεννηματά ουσιαστικά έδειξε το δρόμο της εξόδου από τη Χαριλάου Τρικούπη, στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι!

 

 

Για όσους περίμεναν ότι θα δουν μεγάλες χαρές στο πορτοφόλι τους, μετά τη μείωση του ΦΠΑ σε κάποια προϊόντα από 24% σε 13%, τα νέα δεν είναι και τόσο καλά. Η διαφορά (αν υπάρξει)  θα είναι ελάχιστη! Ωστόσο,  ο ΦΠΑ στην Ελλάδα παραμένει ένας από τους υψηλότερους στην Ευρώπη, σύμφωνα με το ΙΕΛΚΑ. Ενδεικτικά, στην Βρετανία είναι 0%, ενώ στη Γαλλία 10% και 5,5%, στην Ισπανία 10% και 4% και στην Πορτογαλία 13% και 6%.

 

Αυτός είναι πόλεμος! Δέκα νεκροί και 572 τραυματίες (18 σοβαρά και 554 ελαφρά) σε τροχαία που σημειώθηκαν τον Μάιο 2019, στην Αττική!  5 νεκροί σε 7 μέρες στην Κρήτη – 24 τα θύματα της ασφάλτου από αρχές του χρόνου…