Μητσοτάκης: Το γαλάζιο δεν είναι το χρώμα της ΝΔ αλλά το χρώμα της πατρίδας

Αθήνα.- «Το γαλάζιο δεν είναι το χρώμα της παράταξης μας, αλλά το χρώμα της πατρίδας μας» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας ότι στόχος της μείζονος αντιπολίτευσης είναι η ζωή σε κάθε περιφέρεια, σε κάθε δήμο να γίνει καλύτερη για όλους.

Το πρόγραμμά μας, εξήγησε ο κ. Μητσοτάκης, μεταφέρει περισσότερες αρμοδιότητες και διασφαλίζει επιτέλους οικονομική αυτοτέλεια στην αυτοδιοίκηση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για μεγάλη πολιτική αλλαγή, την οποία δρομολόγησε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, τονίζοντας ότι στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου «θα πάρουμε καθοριστική απόφαση για το μέλλον της χώρας» με ήπιο πολιτισμένο αγώνα.

Δεσμεύτηκε για ανάπτυξη, δουλειές και περισσότερες θέσεις εργασίας, χαμηλότερους φόρους. «Έτσι θα γίνει η ελπίδα πραγματικότητα, σε μια νέα Ελλάδα που έχουν θέση όλοι οι Έλληνες όλες οι Ελληνίδες» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για πρωτοφανή επικράτησή της τόσο στις δημοτικές όσο και στις περιφερειακές εκλογές κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Πηγή: http://www.skai.gr