Ελληνοαμερικανικές συνομιλίες για τον Έβρο και τη Θράκη

Εποικοδομητική συζήτηση είχε στην Αθήνα με τον Ελληνοαμερικανό Γερουσιαστή της Πολιτείας του Ροντ Άϊλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών, Λεωνίδα Ραπτάκη και μέλος του Δ Σ της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ) ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Συζητήθηκαν θέματα ανάπτυξης που αφορούν τον Έβρο και τη Θράκη , τα οποία είχαν τεθεί επί τάπητος και κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε το Προεδρείο της ΠαΔΕΕ πέρυσι τον Δεκέμβριο στο Νομό.

Έγινε μεταξύ άλλων αναφορά και σε ζητήματα μεταφορών, ενέργειας και πως μπορούν να γίνουν συνέργειες  υπό την βοήθεια της ΠαΔΕΕ, ώστε να προκύψουν προσθετικά οφέλη για τον Έβρο και τους κατοίκους του.

Leo Raptakis (Λεωνίδας Ραπτάκης.

Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Επιβεβαιώθηκε, επίσης, η συμμετοχή εκπροσώπων του Έβρου στο παγκόσμιο συνέδριο της ΠαΔΕΕ που θα γίνει (8-11/7/19) στην Αθήνα οι οποίοι μάλιστα θα είναι και ομιλητές, όπως επαναβεβαιώθηκε σε χθεσινή (02/06) τηλεφωνική συνομιλία του Βουλευτή με τον Πρόεδρο της ΠαΔΕΕ, Πήτερ Κατσαμπάνη που περιοδεύει στη Ν. Ελλάδα.

Στο τέλος της συνάντησης χάρισε στον φίλο και συνάδελφο του Γερουσιαστή τη νέα επιμελημένη μουσική υπερπαραγωγή 2πλο CD με μουσικούς θησαυρούς της Θράκης.

Print Friendly, PDF & Email