Περιέβαλαν με αγάπη και προσέφεραν δώρα στα παιδιά της Ακαδημίας του Αγίου Βασιλείου

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του Παγκερκυραϊκού Συλλόγου Αμερικής στην Ακαδημία του Αγίου Βασιλείου στην πόλη Garrison της Νέας Υόρκης στην οποία διαβιούν παιδιά λόγω οικογενειών περιστάσεων.

Ο βασικός σκοπός της Ακαδημίας είναι να λειτουργεί ως τόπος στοργής, αγάπης και φροντίδας για παιδιά που βρίσκονται αντιμέτωπα με δύσκολες, ακόμα και τραγικές καταστάσεις. Ο Παγκερκυραϊκός Σύλλογος είναι υποστηρικτής της Ακαδημίας με ετήσιες δωρεές.

Φέτος προσφέρθηκαν στα παιδιά δωροκάρτες αξίας $40.00 για κάθε παιδί ( διαβιούν 23 παιδιά στο σύνολο) ενώ  με την βοήθεια του Προέδρου της Ιονίου Πολιτιστικής Ομοσπονδίας κ. Νικολάου Μπάρδη,  ο Παγκερκυραϊκός Σύλλογος εξασφάλισε την χορηγία της κοινοτικής τράπεζας Ponce Bank και μοιράστηκαν στα παιδιά σακίδια πλάτης.

Τα ηγετικά στελέχη του Συλλόγου ενώ παρακολουθούν τα παιδιά του συλλόγου να περνάν ευχάριστα με τα παιδιά της Ακαδημίας. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Παγκερκυραϊκού Συλλόγου Αμερικής.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θεόδωρος Δουκάκης ευχαρίστησε τον διευθυντή της Ακαδημίας για την φιλοξενία ενώ η γραμματέας του Συλλόγου κ. Βασιλική Μπάρδη δήλωσε ότι η Ακαδημία είναι στην καρδιά μας και ερχόμαστε να στηρίξουμε και να εκφράσουμε την αγάπη μας στα παιδιά.

Θερμές ευχαριστίες στις οικογένειες Ιωάννη Δουκάκη και Προκόπη Ζέρβα για την συνεχή προσφορά τους αλλά ιδιαίτερα για την προετοιμασία των εδεσμάτων, προσφέροντας αμέτρητα χαμόγελα στα παιδιά.

Στιγμιότυπο από τη συνομιλία του προέδρου Θεόδωρου Δουκάκη με τα παιδιά της Ακαδημίας. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Παγκερκυραϊκού Συλλόγου Αμερικής.Φωτογραφία πρώτης σελίδας: Ο πρόεδρος Θεόδωρος Δουκάκης, ο Νίκος Μπάρδης, ο Θεόδωρος Δουκάκης και τα άλλα στελέχη, ενώ μοιράζουν τις δωροκάρτες και τις τσάντες στα παιδιά. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Παγκερκυραϊκού Συλλόγου Αμερικής.

πηγή:anamniseis.net