ΜΟΔΑ: Pussy-bowblouses

Οι φιόγκοι φέτος το Καλοκαίρι 2019 έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι pussy-bowblouses ,κάνουν δυναμικό comeback το φετινό καλοκαίρι, φιλοδοξώντας να αφήσουν πίσω τους το συντηρητικό παρελθόν τους.

Μπορεί να ήταν ο αγαπημένο κομμάτι της MargaretThatcher αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς δεν μπορεί να φορεθεί και από τις πιο προοδευτικές. Θα τους δείτε να κοσμούν όλων των ειδών τα γυναικεία ρούχα σε ποικιλία μεγεθών.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο διακοσμητικό στοιχείο που προσθέτει ρομαντικό και παιχνιδιάρικο ύφος στο ντύσιμο. Τους είδαμε ήδη από το Φθινόπωρο του 2018 στα catwalks. Αυτή τη σεζόν όμως απογειώθηκε η τάση, άρχισαν να μεγαλώνουν σε όγκο και να τους συναντάμε όλο και πιο συχνά. Οι μεγάλοι οίκοι μας παρουσίασαν στις συλλογές τους, πολλά και εντυπωσιακά σχέδια με μεγάλους φιόγκους.

Στον MarcJacobs, ο ροζ φιόγκος ξεχωρίζει από το υπόλοιπο σύνολο, αφού είναι αρκετά μεγάλος αλλά συγχρόνως σπάει και τη μονοχρωμία. Στον Valentino οι δημιουργίες έχουν έντονα χρώματα και λίγο μικρότερους φιόγκους. Ο MiuMiu, τον έχει προσθέσει σε ένα denim φόρεμα, στον δεξί ώμο. Η παρουσία του φιόγκου, γίνεται έντονη και στον οίκο Moschino. 

Τολμήστε το λοιπόν και κάντε εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες!