Σπάει το εμπάργκο στο ΣΚΑΙ ο Αλ. Τσίπρας – Θα δώσει συνέντευξη

Το εμπάργκο που είχε επιβάλλει στον όμιλο ΣΚΑΙ, αποτρέποντας τα στελέχη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχουν σε ενημερωτικές εκπομπές του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού, σπάει ο πρωθυπουργός, καθώς με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ανακοίνωσε ότι «τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ».

Μία εβδομάδα πριν τις κρίσιμες εκλογές της 7ης Ιουλίου ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Όπως ανακοίνωσε χαρακτηριστικά: «Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Να ακουστούν & εκεί τα επιχειρήματά μας».

Εν συνεχεία επιτέθηκε κατά του πρόεδρου της ΝΔ λέγοντας «αν ο κ.Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό.Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον».

;Opvw anakoin;vuhke ap;o to SKAI, η συνέντευξη θα είναι εφ΄όλης της ύλης στo κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ την Τρίτη το βράδυ,  με τη Σία Κοσιώνη και το διευθυντή της “Καθημερινής” Αλέξη Παπαχελά,.