Ενημέρωση προς Ελληνες Εξωτερικού για την κατάταξη σε στρατιωτικές σχολές

ΑΘΗΝΑ. Από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμυνας  και ειδικότερα από το Τμήμα Ενημέρωσης Τύπου εκδόθηκε ανακοινωθέν προς τους Ελληνες του Εξωτερικού και την κατάταξή τους σε Στρατιωτικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ).

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ανακοινωθέν:

Σας γνωρίζεται ότι, η υποβολή της Αίτησης Κατάταξης στα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ για τους Έλληνες Εξωτερικού θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 10 Ιουλίου και ώρα 00:01 έως την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2019 και ώρα 24:00.

Οι υποψήφιοι για την υποβολή της αίτησης τους, θα ακολουθήσουν τις οδηγίες της ιστοσελίδας https://www.asei-assy.mil.gr.

Για οποιαδήποτε πληροφορία αναφορικά με την αίτηση τους, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο αρμόδιο Εξεταστικό Κέντρο ΔΑΕ/Β1, ΑΒ Δεκέλειας, τηλ. 2108192132-3, email: b1_com.dae@haf.gr.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα του παραρτήματος «Α» της Εγκυκλίου και να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να έχουν τον απαιτούμενο χρόνο διαχείρισης και διόρθωσης παραλείψεων και λαθών.

 

πηγή:ekirikas.com