ΜΟΔΑ: Τσάντα θαλάσσης

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Tσάντα θαλάσσης, ένα αξεσουάρ που παίζει και αυτό τον δικό του ρόλο στο beachlook

Η τσάντα θαλάσσης είναι απαραίτητο αξεσουάρ για την παραλία, που μπορεί να απογειώσει το beachlook σας! Πρέπει να είναι πρακτικήκαι στιλάτη ταυτόχρονα γιατί χρειάζεταινα τοποθετήσετε διάφορα αντικείμενα που θα χρειαστείτε στην παραλία, για το λόγο αυτό για την επιλογή της θέλει να αφιερώσετε λίγο χρόνο. Για να δούμε ορισμένες επιλογές!

  • Ψάθινη στρογγυλή

Είναι ένα είδος τσάντας που και φέτος το καλοκαίρι θα την δείτε παντού,  είναι τέλειες σε όλα τα  μεγέθη. Επιλέξτε μια που θα χωράει όλα τα απαραίτητα.

  • Υφασμάτινη τσάντα

Όσα χρόνια κι αν περάσουν οι υφασμάτινες τσάντες έχουν την δική τους χάρη. Μπορείτε να επιλέξετε κάποια με ωραία σχέδια ή πιο κλασσική επιλέγοντας μονόχρωμες ή δίχρωμες.

  • Διάφανη τσάντα

Η διαφάνεια στις τσάντες είναι μια τάση που εμφανίστηκε πρόσφατα και έχει αγαπηθεί πολύ. Τοποθετήστε μέσα την πολύχρωμη πετσέτα θαλάσσης σας και ότι άλλο χρειάζεστε  και θα δημιουργήστε ένα χαρούμενο και καθόλου βαρετό αποτέλεσμα.

  • Τσάντα από δίχτυ

Για τις πιο τολμηρές αναγνώστριες μας θα προτείναμε τις τσάντες από δίχτυ που είναι τάση για φέτος το Καλοκαίρι. Μπορείτε να βάλετε μέσα στην διχτυωτή σας τσάντα όμορφα χρώματα και είναι σίγουρο ότι θα τραβήξετε τα βλέμματα της παραλία.

Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στον τύπο σας και απολαύστε τις εμφανίσεις σας στην παραλία.