ΜΟΔΑ: SQUARE TOE

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Τα παπούτσια με τετράγωνες μύτες επέστρεψαν από τη δεκαετία του ’90. Η τετράγωνη μύτη που ο κόσμος της μόδας είχε αφήσει στο παρελθόν, επιστρέφει στα πιο hot παπούτσια της σεζόν, είτε αυτά είναι chic πέδιλα είτε κλειστά mules. Ειδικά φέτος το καλοκαίρι θα τα δούμε παντού.

Τα παπούτσια με τετράγωνη μύτη φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης και είναι ιδανικά για τις λάτρεις της άνεσης, με μεσαίο τετράγωνο τακούνι είναι εύκολα στο περπάτημα και ιδανικά για casual και καθημερινά σύνολα.

Μπορείτε να τα επιλέξετε σε ουδέτερους τόνους, μεταλλικές αποχρώσεις και έντονα χρώματα, από λουστρίνι ή με διακοσμητικές λεπτομέρειες θα φορεθούν όλο το καλοκαίρι αλλά και αργότερα το φθινόπωρο, αφού η τάση θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Η δημοτικότητα των παπουτσιών με τετραγωνισμένη μύτη δεν είναι τυχαία. Οι προτάσεις από διάφορα μεγάλα ονόματα και μάρκες βοήθησαν σε αυτό.

Η Bottega Veneta, ο νέος δημιουργικός διευθυντής, Daniel Lee, εντυπωσίασε τον κόσμο της μόδας με τις απίστευτα αξιόλογες προτάσεις του στα παπούτσια με τετράγωνη μύτη που «περπατούν» ανάμεσα στην κομψότητα και την άνεση. Επιλέξτε ένα ζευγάρι και ολοκληρώστε το στυλ σας!