ΜΟΔΑ: Animal print

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Μια από τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού είναι τα ρούχα με animal print, leopard και το print του φιδιού. Αν αγαπάτε το leopard, να η ευκαιρία σας να το ευχαριστηθείτε! Φροντίστε να το συνδυάσετε με μίνιμαλ αξεσουάρ. Θα αναφέρουμε ορισμένα tips για πετυχημένους συνδυασμούς.

Αν έχετε στην ντουλάπα σας ένα animal printed παντελόνι και δε ξέρετε πώς να το συνδυάσετε, η απάντηση κρύβεται, σίγουρα σε ένα μονόχρωμο top. Συνήθως, «παίζουμε» χρωματικά ανάμεσα σε λευκό ή μαύρο, ενώ η τελική επιλογή εξαρτάται από το ακριβές pattern του παντελονιού.

Για μια βραδινή έξοδο προτιμήστε ένα μαύρο εφαρμοστό τοπ και ψηλές πλατφόρμες σε εξίσου μαύρο χρώμα και απλό σχέδιο. Το τσαντάκι που θα κρατήσετε μπορεί να είναι εξολοκλήρου χρυσό ή μαύρο.

Αν κάποια στιγμή αγοράσατε μια leopard φούστα και προβληματίζεστε πώς να την συνδυάσετε οι ειδικοί μας προτείνουν : Μια μαύρη μπλούζα σε ελαφρώς loose γραμμή, παρέα με ελάχιστα χρυσά αξεσουάρ θα ολοκλήρωναν μια όμορφη εμφάνιση. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα αμάνικα τιραντάκια, μιας και το σύνολο θα δείχνει κάπως «φθηνό», γι’ αυτό η μπλούζα που θα επιλέξετε να είναι όσο πιο γεμάτη γίνεται.