Συναγερμός στην Πυροσβεστική : Φωτιά στο Διόνυσο – Έκλεισαν δρόμοι

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής σε δασική έκταση στο Διόνυσο Αττικής και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Γαίας και Λεωφ. Διονύσου.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 18 Πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ στην προσπάθεια κατάσβεσης συνδράμουν και πολλά εθελοντικά οχήματα.

Η φωτιά όπως είπε ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης στο One Channel βρίσκεται πάνω από το γήπεδο Διονύσου, ενώ διαβεβαίωσε ότι δεν κινδυνεύουν σπίτια. Επίσης μίλησε για ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων «πάνω από 20 πυροσβεστικά βλέπουμε και δεκάδες εθελοντές».

«Είναι κοντά κάποια σπίτια, όμως δεν απειλούνται κατοικίες» τόνισε ο δήμαρχος.

Ωστόσο, διευκρίνισε πως «έχει αέρα και αυτό είναι κάτι που μας φοβίζει». Παρ’ όλα αυτά δεν κρίνεται αναγκαίο να ζητηθεί στους κατοίκους να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους. «Η φωτιά είναι μακριά από την εντός σχεδίου περιοχή» σημείωσε.

Λόγω της πυρκαγιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λ.Διονύσου και στα δύο ρεύματα: στους κινούμενους από Ν.Μάρκη στο ύψους του Αγίου Πέτρου και στους κινούμενους από Εκάλη στο ύψος της Λ.Αιολίδος.

Τρομακτικές είναι οι εικόνες που ανεβάζουν κάτοικοι της περιοχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το ύψος της φλόγας να είναι μεγάλο.

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki

σε δασική έκταση στη συμβολή των οδών Γαίας και Λεωφ. Διονύσου, στον Διόνυσο Αττικής. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 18 με 7 οχήματα. Συνδράμουν εθελοντικά οχήματα.

38 people are talking about this

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε