ΜΟΔΑ: Winter is coming

ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
Αν και αργεί ακόμη να έρθει επίσημα ο Χειμώνας όλοι οι μεγάλοι οίκοι μόδας έβαλαν μπρος τις μηχανές τους, ετοίμασαν και μας παρουσίασαν από τώρα ποια ρούχα θα είναι στην μόδα για τον φετινό χειμώνα.
Οι χειμερινές τάσεις στα γυναικεία ρούχα θα μας ταξιδέψουν αρκετά πίσω. Στην δεκαετία του 70΄s και 90’s με το ροκ – πανκ στυλ να αποτελεί μεγάλη τάση. Ακόμη, τα βολάν, οι διαφάνειες και τα φουσκωτά μανίκια διατηρούνται στην κορυφή, ενώ πολλοί ήταν οι σχεδιαστές που εισήγαγαν στα fashion trends το Military και το Safari style. Φθινοπωρινά / χειμωνιάτικα φαρδιά παντελόνια, ζιπ κιλότ και γυναικεία κοστούμια με slouchy παντελόνια.
Τα κομψά και business look γυναικεία κοστούμια που παρουσιάστηκαν από τους διάσημους οίκους μόδας γι’ αυτή τη σεζόν αποπνέουν μια πιο άνετη και χαλαρή διάθεση. Συνοδεύονται από τα τοπ για την εποχή φαρδιά παντελόνια.

Έτσι, τα αυστηρά, στενά και εφαρμοστά κομμάτια δίνουν δυναμικά την θέση τους σε πιο ανάλαφρα στυλ ντυσίματος για το γραφείο και όχι μόνο. Τα φαρδιά παντελόνια ωστόσο δεν θα τα δούμε μόνο σε κοστούμια.

Πρόκειται για μια τάση της μόδας για το Φθινόπωρο / Χειμώνα που μπορεί να σταθεί και μόνη της, αφού το σχέδιο αυτό συνδυάζεται πολύ εύκολα και είναι άνετο για όλες τις ώρες της ημέρας.

Σε περίπτωση όμως που ψάχνετε για κάτι πιο ιδιαίτερο, επενδύστε σε μια ζιπ κιλότ σε συνδυασμό με σακάκι ή όχι. Η μοντέρνα αυτή εκδοχή παντελονιού έχει γίνει πολύ δημοφιλής τον τελευταίο καιρό.