ΜΟΔΑ: Cutouts φορέματα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΝΔΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Τα φουστάνια αποτελούν πάντα μια από τις αγαπημένες θηλυκές επιλογές, ιδιαίτερα για επίσημες εμφανίσεις. Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν ένα φόρεμα μοντέρνο και σχεδιασμένο σύμφωνα με όσα προστάζει η μόδα το φετινό Φθινόπωρο / Χειμώνα;

Τα φορέματα με cutouts, δηλαδή αυτά που αφήνουν ακάλυπτο κάποιο σημείο του σώματος μας, φουστάνια που έχουν ανοίγματα στα πλάγια της μέσης, στις μασχάλες και σε διάφορα άλλα σημεία τους.

Τα μικρά ή μεγάλα αυτά σκισίματα αποκαλύπτουν το δέρμα, δημιουργώντας μυστήριο έκαναν την επανεμφάνιση τους στον χώρο της μόδας πριν από τρία χρόνια. Για ένα χρόνο απουσίασαν από τις συλλογές των μεγάλων οίκων μόδας αλλά επανήλθαν δριμύτερα για τον φετινό χειμώνα.

Ένα τέτοιου στυλ ρούχο μπορεί να είναι αρκετά αποκαλυπτικό, όπως είναι το μοβ φόρεμα της εταιρείας Moschino, αλλά και αρκετά κομψό και φινετσάτο, όπως είναι το χρυσό φόρεμα του RobertoCavalli.

Κομψά, εντυπωσιακά και πολύ επιβλητικά, τα φουστάνια αυτά θα σας κάνουν μαγευτική σε έναν γάμο ή μια επίσημη εκδήλωση. Επιλέξτε ένα σωστό κομμάτι και κερδίστε τις εντυπώσεις.