Δέκα πράγματα που θα πρέπει να έχει αποκτήσει μια γυναίκα μέχρι τα 35

Της Παναγιώτας Κονδυλοπούλου

Δέκα πράγματα που θα πρέπει να έχει αποκτήσει μια γυναίκα μέχρι τα 35

  1. Μια καλή καθημερινή τσάντα. Είναι αυτό το κομμάτι το οποίο σε συνοδεύει σε όλες σου τις εμφανίσεις από το πρωίέως το βράδυ και για τον λόγο αυτό αξίζει να επενδύσετε περισσότερο ώστε να σας βολεύει και να ταιριάζει με όλα τα ρούχα σας.
  2. Ένα ζευγάρι διαχρονικές μπότες. Κλασσική ιππασίας ή με τακούνι σταθερό από δέρμα ή σουέτ. Μπορείτε να συνδυάσετε με φορέματα, φούστες ή ακόμη και με σορτσάκια.
  3. Ένα ζευγάρι alltimeclassicμαύρες γόβες από καλό δέρμα τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε με αρκετά σύνολα . Οι nude από την άλλη πλευρά είναι που έρχονται να δώσουν λύση σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα στον συνδυασμό.
  4. Μια μαύρη δερμάτινη ζώνη όχι με μεγάλη αγκράφα αλλά ούτε πολύ φαρδιά , απλή και διαχρονική θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την εικόνα σας.
  5. Ένα ατσάλινο ρολόι , ναι μπορεί να κοιτάζετε την ώρα από το κινητό αλλά ένα κομψό ρολόι με ωραίο μπρασελέ δίνει περισσότερο στυλ στις εμφανίσεις σας.
  6. Ένα ζευγάρι χρυσοί κρίκοι. Απλοί και μοντέρνοι είναι η καλύτερη επιλογή γιατί αποτελούν κομμάτι Passepartout σε κάθε εμφάνιση.
  7. Η μαρινιέρα.Είναι ένα ρούχο που φοριέται όλες τις εποχές. Μπορεί να μην είναι ιδανική για τις βραδινές σας εμφανίσεις, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα σύνολα για όλες τις ώρες, εντός και εκτός πόλης.
  8. To λευκό πουκάμισο. Ακόμα ένα κομμάτι για το οποίο δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Όπως και να το φορέσετε, με ό,τι και αν το συνδυάσετε θα είναι τουλάχιστον cla  Χειμώνα και καλοκαίρι με αξεσουάρ ή χωρίς, θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη κυριολεκτικά!
  9. Το μαύρο σακάκι. Ακόμα ένα ρούχο που πρέπει να έχετε γιατί θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση σε κάθε περίπτωση. Μην ξεχνάτε ότι ακόμα και με ένα βραδινό, μακρύ φόρεμα, είναι προτιμότερο να φορέσετε σακάκι παρά κάποιο παλτό που είναι πιο κοντό από το φόρεμά σας.
  10. Το μικρό μαύρο φόρεμα.Αποκλείεται να μην έχετε ήδη ένα. Το ιδανικό είναι μεσαίου μήκους, όχι πολύ στενό, αλλά ούτε και πολύ φαρδύ και αφήνει τα χέρια σας ακάλυπτα. Έτσι μπορείτε να το φορέσετε σχεδόν όλες τις εποχές, με σακάκι ή χωρίς, αλλά να το κάνετε και βραδινό προσθέτοντας ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ.